James Hetfield egyperces kisvideóval jelentette be, hogy a nagynevű Stern cég dolgozik a hivatalos Metallica flipperen. Az első képek szerint igényes és remekbe szabott gép fog kikerülni a kezük alól.

Egy jó Pinballra bárki, bármikor kapható, mely örökzöld kedvencként visszacsempészi  a játéktermi nosztalgikus élményt napjainkba. És ki tud ellenállni annak, ha ráadásul a legjobb Metallica dalokra vadulhat egy különlegesen szép asztalon?

A Stern masináján egyszerre fog dübörögni a metál és a pinballgolyó, a Metallica közel 30 évének slágereiből szemezgetnek a készítők, amelyek felkerülhetnek a játszás közben felcsendülő dalok listájára. Pár címet említve : Creeping Death,” “For Whom The Bell Tolls,” “Fuel,” “Master Of Puppets,” “The Unforgiven,” “Seek And Destroy,” “Battery,” “Sad But True,” “Enter Sandman,” “One,” “Fade To Black,” és a “The End Of The Line.”

Metallica-pinball-2

A Stern a flippergépek nagyágyújának számít, mely családi vállalkozásként gyártja gépeit 1930 óta és ez idő alatt tökélyre fejlesztették mesterségüket. Nem ez az első “rocker flipperük”, készítettek már Rolling Stones és AC/DC témájút is.

A megjelenésről még nincsenek pontos információk, de pletykák szerint lehetséges, hogy a Metallica második alkalommal megrendezésre kerülő  Orion Music+More fesztiválján fog debütálni, amely június 8.-án és 9.-én zajlik Detroitban.

Egyéb hír a zenekar házatájáról, hogy jelenleg új albumon dolgoznak, melyet 2014-ben adnak ki. Ulrich szerint egyik próbán annyira súlyos, energikus, hangos és őrült zenét hoztak össze, amin még ők is meglepődtek.

Metallica-pinball-3

 

A kisvideót és további képeket itt nézheted meg.

Ezen a képen három különböző kiadás: a pro, prémium, és a limitált szériás példányai láthatóak.

 

 

Vélemény, hozzászólás?