Zsuzsannát feldarabolta, ledarálta majd bezacskózta
Az ügyészségi iratok szerint a hatóság azt kérelmezi, hogy Alfred U. speciális börtönbe kerüljön: oda, ahol az abnormális bűnözőket tartják fogva, olvasható a vádiratban, írja a Blikk.

– Egy halász figyelt fel az emberi torzóra, majd a kutatóbúvárok a Fertő tó különböző részein megtalálták az áldozat fejét, altestét, jobb és bal alkarját, továbbá bal combját és jobb sípcsontját. A boncolás kimutatta: csaknem minden szervet eltávolítottak, a koponyát pedig skalpolták. A DNS-adatbank alapján az áldozat kiléte nem volt megállapítható, de egy kereső kutya nyomot talált az egyik parti kunyhónál – derült ki a horrorisztikus részleteket feltáró dokumentumból.

– A kunyhótulajdonos Alfred U. bécsi lakásában emberi vérmaradványokat mutatott ki a kémiai vizsgálat a fürdőszobában és a konyhában, főleg a kádban, a húsbárdon, a húsdarálón és egy kalapácson. A mélyhűtőből emberi eredetű darált hús és kockára vágott hús került elő – mutatja be a részleteket a dokumentum.

Másnap a fűrész tisztítása közben a gyilkos észrevette, hogy egy húsdarab ott maradt a kádban, ekkor támadt az az ötlete, hogy elfogyasztja a nő maradványait. Gyilkosa azt állítja, azért kellett Zsuzsannának meghalnia, mert kinevette őt.

A meggyilkolt nő anyja, azt mondta: neki eddig semmiféle rendőrségi papírt nem küldtek.

– Engem senki nem tájékoztat. A tárgyalásra ki akarok utazni. Feltett szándékom, hogy felkeresem ennek a szörnyetegnek a rokonait! – szögezte le az anya.

#gyiklosság #darablósgyilkos #fertőtavigyilkosság