A következőkben zavarba ejtő képeket mutatunk egy 15 éves lányról, aki lehet, hogy egy kicsit túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat. A közép-kínai Henan tartományban élő tinédzserről már olyat is mondtak, hogy „túl szép ahhoz, hogy ránézz.” A Weibo-n -, ami a Kínában egy Facebook/Twitter hibrid keverékének a megfelelője – már 400 ezer követője van.

 

15-eves-plasztikazott-lany-02

A lány állítólag azért vállalta a beavatkozásokat, hogy visszaszerezze ex-barátját. Persze sokak szerint a képek manipuláltak és a Photoshop is nagy szerepet játszik abban, hogy így néz ki a képeken – írta a Daily Mail.

15-eves-plasztikazott-lany-05

A plasztikai sebészet – különösen a dupla szemhéj műtét, és orrplasztika – egyre népszerűbb Kínában. A nők általában szív alakúra változtatják arcukat, ami egy V formára hasonlít, ugyanis az a szépség jele. Ezekkel az eljárásokkal tágra nyílt szemük, keskeny arcuk és hegyes álluk lesz a nőknek.

15-eves-plasztikazott-lany-04

Dél-Koreában már annyira megszokott a plasztikai sebészet, hogy a nők többsége felismerhetetlenre műtteti magát, és úgy tűnik ez a tendencia bekúszott Kínába is, egyre többen utaznak az országba a beavatkozások miatt.

15-eves-plasztikazott-lany-03