VV Fanninak november 20-án nyoma veszett. Hosszú napokig keresték őt a hatóság emberei, ám úgy tűnik, a fiatal lány már nincs életben, így holttestét kutatja a rendőrség.

Eddig arról szóltak a hírek, hogy VV Fanni holttestét a Dunába dobhatta az a férfi, aki állítólag szerelmes volt a fiatal lányba és amikor az szakítani akart vele, inkább megölte. A férfit,B. Lászlót előzetes letartóztatásba helyezték. Ügyvédje szerint védence elmondta a rendőröknek, hogy valóban szerelmi viszony fűzte az egykori villalakóhoz, ám a gyilkosságot továbbra is tagadja.

VV Fanni
VV Fanni

A jelek szerint azonban egy veszprémi hatalmas erdős területre vezetnek a gyanúsított autójának GPS koordinátái, így itt is keresik a fiatal lányt, egyes jelek szerint a férfi itt áshatta el Fanni holttestét – írta meg a Bors.

“A rendőrség 0–24-ben nyomoz Fanni holtteste után, amit nagy valószínűséggel elásott a gyilkosa, így mivel óriási, nagyvadas területről van szó, az is elképzelhető, hogy sosem kerül elő a 24 éves lány teste” – mondta a lapnak egy informátor.

VV Fanni