Teljesen összetört a Novozánszki család, miután kiderült meggyilkolták VV Fannit. Az egykori valóságshow-szereplő édesanyja még bízik abban, hogy lánya élve kerül elő.

Negyedik hete veszett nyoma VV Fanninak, akiről a bulvársajtó múlt héten megírta, már nincs életben.

Fanni édesanyja, Katalin a Borsnak elárulta, nem akar találkozni B. Lászlóval, akit a lány megölésével vádolnak.

Mivel az egész ország a lány eltűnéséről beszél, ezért neki is közölnie kellett VV Fanni testvéreivel, többek között 14 éves öccsével, hogy a lány valószínűleg soha többé nem tér haza.

“A férjem és én is munkába álltunk a héten. Muszáj. Jobb, mint otthon az üres házban. De Fannival kelek, vele fekszem, mindig ott van bennem. Minden reggel és minden este imádkozom érte. Mást nem tudok tenni. Nincsenek szavak, amelyek kifejeznék a fájdalmunkat” – mondta a Borsnak a gyászoló édesanya.

“Elképzelni sem tudom, mi­lyen ember lehet az, aki kioltja egy másik ember életét. Fogalmam sincs, miért kellett meghalnia a lányomnak… De már nem kaphatom őt vissza, így csak annyit szeretnék, hogy itt, Martonvásárhelyen magunk mellett tudhassuk végre. De amíg nincs meg, mit temessek el, egy üres urnát?” – kesergett Katalin.

Mint ismeretes VV Fanni november 20-án tűnt el budapesti lakásából. A rendőrség kamerafelvételek alapján azonosította B Lászlót, aki a térfigyelő kamera tanúsága szerint levitte a parkolóba, majd betette autójába Fannit. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, autójában megtalálták a lány vérét, egy pajszert, kést és fegyvert is, ami alapján emberöléssel gyanúsítják.

B. László tagadja a gyilkosság vádját, egyelőre csak bűnrészességet vállal.

Múlt héten Vujity Tvrtko is megszólalt VV Fanni halálával kapcsolatban, véleményével sokat egyet értette.