A tinilányok Bálványa, Justin Bieber egy rádiónak adott interjúban bejelentette, visszavonul a zeneipartól következő lemezének megjelenése után. A kijelentést a műsorvezető is megdöbbenéssel fogadta, mire Bieber finomított kicsit a kijelentésén, és azt mondta, mindössze néhány évre szeretne visszavonulni, hogy aztán érettebb dalokat írhasson.

justin

A tinisztár hozzátette, a váltás oka az is, hogy már egyáltalán nem hozza lázba a hírnév, kizárólag a zene és a rajongók érdeklik. A jelek szerint úgy véli, néhány év szünet elősegítheti szakmai fejlődését. Megfogalmazása szerint új albumának megjelenése után „nyugdíjasként” él majd, 19 évesen.

A Justin Bieberhez közel állók szerint azonban a popsztárnak esze ágában sincs visszavonulni, a mostani bejelentése csupán egy jól időzített reklám. Sokak szerint több, mint érdekes egybeesés, hogy a bejelentés mindössze egy nappal azelőtt történt, hogy bemutatták az énekes életrajzi ihletésű dokumentumfilmjét, ami a Believe címet viseli, és karácsonykor jelenik meg.