Az átlagkamaszok átlagéletét éli a korántsem átlagos sziámi ikerpár, Abby és Brittany Hensel. A két lánynak két feje, két tüdeje, két szíve, valamint két gyomra van, azonban csupán egy májjal, egy méhvel, valamint egy-egy pár kézzel és lábbal élnek. Ennek ellenére a minnesotai lányok törekszenek tudatosítani környezetükben, hogy életük éppen olyan hétköznapi, mint bármelyik másik fiatalé.

Conjoined twins Abby and Brittany Hensel premiere their own reality show.  ***LOW QUALITY RES***

Forrás: Northfoto

A két lány megtanult vezetni, jogosítványt szereztek, két diplomát is elvégeztek az egyetemen, sőt, már munkát is kaptak egy közeli általános iskolában, ahol matektanárnőként fognak dolgozni. Ráadásul a dolguk elképesztően egyszerű, hiszen miközben az egyikük magyaráz majd, addig a másikuk képes válaszolni a gyerekek kérdéseire.

 

Természetesen a lányok életében akad számos nem hétköznapi nehézség is, hiszen elképesztően különböznek egymástól. Brittany ugyanis csendes, halk szavú, visszafogott és a művészetek iránt érdeklődik, míg Abby nagyhangú, harsány és kedveli a feltűnést. Ennek köszönhetően nap mint nap kompromisszumot kötnek, legyen szó öltözködésről vagy éppen az esti programról.

 

A sziámi ikerpár most úgy döntött, ideje megmutatni a világnak, hogy ők sem különbek más fiataloknál: hamarosan videósorozatot indítanak majd, melyben bemutatják, hogyan élik a mindennapjaikat.