Amint azt tudjuk, nem Victoria volt a legfontosabb kulcsfigura a Spice Girlsben.

sub-buzz-21723-1472815784-1

Pedig ő nemcsak hogy vicces és szórakoztató figura; még egy levelet is fogalmazott 18 éves önmagának.

Ezt írja a levélben:

„Tudom, hogy most küzdesz mindennel. Nem te vagy a legaranyosabb lány, sem a legvékonyabb, sem a legjobb táncos a Laine színházművészeti iskolában. Még soha nem voltál olyan igazán nett, bár azért ott voltál a csinos lányok között a suliban. Azt hiszed, hogy a csúnya pattanásod miatt kerültél leghátulra az év végi showban világos lila trikóban, meg mert túl kövér vagy. (Na jó, ez mind lehet hogy nem igaz). „

sub-buzz-26248-1472815786-11

Aztán a szerelemről is ír, mely oly nagyon

„Egyre jobban érdekel a labdarúgás, különösen a les szabályt tanulod meg. És igen, a szerelem első látásra létezik. Ez történik majd veled a Manchester United játékosok klubjában, bár te egy kicsit be leszel rúgva, így a részletek kissé homályosak maradnak. Amíg más focisták a drinkbárban álldogálnak és dumálnak, te meglátod Davidet, aki a családjával beszélget. Ő nem az első a csapatban, de már így is egy ismert figura. És olyan édes a mosolya. Te is a családoddal vagy, és közben azon gondolkozol, hogy vajon ő érez-e valamit irántad, ahogy néz. És el fogja kérni a számodat. Még mindig megvan neki az a repülőjegy, amire ráírtad 🙂 .”

Azután beszél a divatról:

„Nagyon fogod szeretni a ruhatáradat, mely annyira szórakoztató lesz. PVC, műanyag vacakok, annyira abszurd holmik, pláne ezekhez meg a néha szőke, tüskés hajviselet. Amikor meg díjátadó ünnepségen leszel, úgy fogsz kivonulni mint egy királynő. De így, visszanézve rád, mosolygok. Ez teszi érdekessé az életedet, hogy eltérsz másoktól. Imádom azt látni, hogy valójában meg fogod tudni valósítani önmagad. A divat elindul persze majd más irányba, de te ha add be a derekad, ne hallgass rá. Meg fogod tapasztalni, ahogy nősz, hogy majd magadtól fogod lecserélni a magassarkút Stan Smith cipőre, a minidresszt meg fehér ingre. És soha nem leszel egy a sok közül, akik csak úgy kiesnek az ágyból.”