Semmi nassolás? Semmi zsíros kaja, semmi stresszűző bor a nap végén, semmi körömrágás, semmi kávézás vagy szénsavas üdítőzés? Hát, ha azt mondod, tényleg semmi ilyesmi nem fordul elő a napjaidban, akkor megköszönjük figyelmedet, nem tudunk hasznos információval szolgálni számodra a továbbiakban. Ám a többieknek annál inkább.

usd-ki-a-dohanyzast-1024x683

A fenti felsorolásból ugyanis a legnagyobb mumust így is kihagytuk, ez pedig a dohányzás. Hányszor keltünk fel úgy reggel, hogy befejeztük, majd pár nap múlva remegő idegszálakkal szívtunk bele a minden fájdalmat enyhítő szálba. Mennyi alternatív megoldás a leszokásra, mely végső soron csak a pénzkidobásra jó… Mennyi pillanat, melyet a dohányzás tesz teljes egésszé… A legalattomosabb az összes káros szokásunkban pedig az, hogy pontosan tudjuk, milyen negatív hatással vannak az életünkre, mégis tovább csináljuk nap, mint nap.

Már régóta tudjuk, hogy egy függőséget a leghatékonyabban egy másik, kevésbé addiktív függőséggel lehet feladni, ebben az esetben, pedig végre megérkezett az az eszköz mely segít helyettesíteni, de legalábbis jelentősen redukálni a dohányzás mértékét, és semmilyen szinten nem károsítja az egészséget, hiszen nincs benne nikotin, sem kátrány. Viszont telt, krémes a füstje, mint a vízipipáknak és finom, gyümölcsös íze is van hozzá, mely kellemesen űzi a múlt poros emlékei közé a hamuízű szájat és a dohányszagú leheletet. Ez pedig az e-shisha.

e-shisha-kave

e-hookah-gorogdinnye

Az e-shisha teljesen új találmány, mely a vízipipák gazdag ízvilágát és az e-cigaretták kinézetét és praktikusságát ötvözi eldobható változatban. Egy szál, mely egy doboz cigaretta árából megvásárolható, 500 slukk erejéig használható és füstje, mely tulajdonképpen vízgőz, krémes és dús és miközben szívod, pirosan világít a szál vége, imitálva a cigit. Ami pedig a legjobb benne amellett, hogy az íze tökéletesen adja vissza a gyümölcsök ízét, hogy bárhol rágyújthatsz vele! Akár a buszmegállóban várakozol, akár étteremben ülsz, akár a könyvtárban molyolsz – az e-shishát bárhol használhatod, ahol éppen kedves tartja füstölögni egy kicsit.

narghila-premium-e-shisha-mango

Végre van lehetőség arra, hogy káros szenvedélyed feladd, érdemes adni egy esélyt ennek az ígéretes, új találmánynak! A többi káros szokás alternatívájának megtalálásán is dolgozunk már, de addig is ezen a vonalon elindulhatsz!

(forrás: flyerz)