Alice azt mondja: “Elő a fürdőruhákkal, és mutasd meg a testednek, hogy szereted!”

A történet a következő:

“Láttam a lapos hasát, a feszes hátsóját, jól állt rajta a bikini, ahogyan végigsétált előttem a medence partján.

 

Én viszont nem voltam megelégedve az alakommal, főleg ahogyan szülés után festettem. Hirtelen megszólalt a fejemben egy hang: Nem vagy méltó arra, hogy fürdőruhát hordj.

 

Mit szépítsem: kövér vagyok, tele terhességi csíkokkal, lógnak a melleim, a lábaimat sem tudtam egy jó ideje szőrteleníteni, a bikini vonalamról nem is beszélve.

 

Amíg azzal voltam elfoglalva, hogy a testemet szapultam, a gyerekeim remekül érezték magukat a medencében. És mit látok, az előbbi csinos, bikinis nő is ott játszik, nevet, pancsol a gyerekeivel. Én meg próbálom minél jobban betakarni a lábaimat a törölközővel. A felsőtestemen meg egy bő pólót viselek.

[cmamad id=”41509″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Mikor hazamentünk a strandról, valami bevillant. Arra jöttem rá, hogy mennyi drága energiát pazarolok arra, hogy szinte folyamatosan a kövérségemen, a csíkjaimon, a lógó melleimen agyalok. Így elővettem egy lapot, és leírtam azokat a mondatokat, amelyek segítettek megerősíteni abban, hogy nagyszerű ember vagyok, a testem is csodás, szeretem, elfogadom olyannak, amilyen. Így változtattam az életemen. Diétázni kezdtem, de nem vittem túlzásba, mint ahogy a testmozgást sem, de azért rendszeresen sétáltam, mozogtam, kocogtam. És elővettem a fürdőruhámat is. És attól a naptól kezdve mindig abban mentünk a srácokkal fürdeni. egész nap pancsoltunk, nevettünk.

 

Azt kezdtem érezni, hogy végre jobban vagyok, és még pár kilótól is megszabadultam, amit a férjem is észrevett, és nagyon szexinek tartotta a fürdőrucimat, mikor ő is elkísért a strandra. Persze, némi fölösleg még mindig van rajtam, de már nem érdekel, mert sokkal fontosabb az, hogy a önmagamnak és a családomnak boldogságot sugározzak. És ez azóta van így, mióta elkezdtem szeretni a testemet, aminek ugyanúgy szüksége van a szeretetre, a törődésre, a pátyolgatásra, mint minden más élőlénynek. Ezért kismamák, lányok és asszonyok, vegyük elő a fürdőruhánkat, és kezdődjön az önfeledt nyár!”