Ez az okos nő tudja, hogyan lehet feldobni a lakást 5000 forintból. Néhány régi függönyből és PVC csőből nagyon szépet tervezett. Ráadásul még 5000 forintba sem került.

 

p1

 

A függönykarnis helyett néhány PVC csövet vásárolt és lefestette fekete festékkel. A PVC cső különösen jól felhasználható a sarkoknál, mivel a műanyag könyök könnyen hajlítható, így könnyen igazíthatjuk a sarkokhoz még akkor is, ha azok nem derékszögűek.

p2

 

Mindössze 5000 forintot költött és ebből gyönyörű függönyt és modern függönytartót készített, amely bármilyen lakásban megállná a helyét.

 

p3

 

A csöveket feketére festette. Olyan festéket használt, ami kb 30 perc alatt meg is száradt. Hát nem fantasztikus? A helyi boltban minden megtalálható, rendkívül olcsó, egyszerű elkészíteni és nagyon jól mutat.

p4

 

Mit gondolsz? Te is kipróbálod? A drága függönykarnis helyett ami akár 100.000 forintba is belekerülhet + a felszerelés költsége, ha szakembert hívsz…. valószínű, hogy ezzel a módszerrel akár 120.000 forintot is megtakaríthatsz! És ki mondja meg, hogy az nem egy igazi függönytartó?