Válassz egyet a lepkék közül, és megtudhatod, hogy milyen a kapcsolatod a külvilággal, és körülötted levő emberekkel!

 

pillangok

 

Az alábbi teszt nagyon egyszerű. Csupán annyit kell tenned, hogy első ránézésre, szinte gondolkodás nélkül kiválasztod a lepkék közül azt, amelyik a legjobban tetszik neked. Majd olvasd el a hozzá társuló leírást, és megtudhatod, hogy hogyan viszonyulsz a külvilághoz.

1. Korlátozások szimbóluma

A lepke szárnyainak felső része élesen elhatárolódik a többi részből. Ez azt jelenti, hogy te nem az a személy vagy, akihez könnyű lenne közelférkőzni, és ezt ki is mutatod mindig. Szavaidban és tetteidben is állandó korlátokat állítasz fel. Nem engeded túl közel magadhoz a külvilágot. A legfájóbb problémád, hogy nem tudsz beilleszkedni rendesen, úgy gondolod, hogy nem hallgatják meg az ötleteidet, és mindig félbeszakítanak.

2. Kettősség, zavar

Állandó döntéshelyzetben, mérlegelésben vagy. Mindig akad két barát körülötted, akik ellentétes nézeteket vallanak, és nem tudod, hogy melyikkel legyél jóban. Nehezen tudsz kijönni az emberekkel, és túl nagy jelentőséget tulajdonítasz bizonyos személyek véleményének.

3. Kísértés, kár

Azok közé a személyek közé tartozol, akik nehezen tudnak betartani egy diétát, nehezen állják meg, hogy ne legyenek féltékenyek, és általában sajnos hamar feladják, amit elkezdtek. A legtöbb probléma a fejedben létezik, ha megváltoztatod a gondolkodásodat, akkor sokkal könnyebb lesz az életed.

4. A titkokat a sírig őrzöd!

Te aztán tudsz titkolózni, szép kis homály fedi az életedet. Ha valami rossz történt veled a múltban, az annyira zavar, hogy senkinek sem akarsz beszélni róla. Ne görcsölj, mindenkinek voltak az életében nehezebb pillanatok, minden megbocsátható.

5. Tabu a szerelem és szexualitás

Nagyon nehezen fejezed ki az érzéseidet, nem szeretsz beszélni róluk. Ha szerelmes vagy, azt senki sem látja rajtad, még az sem, akinek köze van hozzá. A legközelebbi ismerőseid félénknek tartanak.

6. Meg nem értett művész

Vonz a művészvilág, nagyon kreatív vagy, de úgy érzed, hogy mások nem értékelik ezt a képességedet eléggé. Lehetséges, hogy nem tudod megfelelően kifejezni magad.

7. Őszinteség

Nagyon őszinte vagy, nem szeretsz titkolózni, mindenkinek mindent elmondasz. Ha viszont nagy baj van, akkor védekezésképpen, inkább hallgatsz.

8. Tökéletesség

Folyamatosan azért harcolsz, hogy jobban nézz ki, és mindig azt figyeled, hogy mások, hogyan értékelnek, mennyire tartanak szépnek, okosnak, ügyesnek. A munkádban, és baráti kapcsolataidban nagyon lelkiismeretes vagy. Légy egy kicsit őszintébb és realistább!

9. Domináns

Teljes ellenőrzés alatt szeretnéd tartani az egész világot, minden percben. Szeretnéd, ha mindenki úgy ugrana, ahogy te fütyülsz.