Időben elhoztad a ruhádat a tisztítóból, sikerült taxit fognod, a bárban sem rontották el a kedvenc koktélodat, a pasi elbűvölő volt, állandóan nevettetett és hazafelé az úton megcsókolt.

Éppen úgy, ahogy szereted. Visszaértél a lakásodba és még mindig az a szám megy a fejedben ami a vacsora közben szólt, erre ránézel a telefonodra és ott egy üzenet a legjobb barátnődtől: “Jól érezted magad?” . Mit válaszolsz?

6bf8a1cbb34aece41e3ed927a6caf916

Egy kimért “minden rendben volt” megteszi, vagy most egyszerűen nem tudod megállni, felhívod és órákig csacsogsz neki arról, hogy a lovagod megjegyezte, hogy “gyönyörű vagy és különleges”? Vajon ő is ennyit mesél majd rólad a haveroknak? Lássuk a statisztikákat!

Abban mindkét nem megegyezik,hogy a hozzánk legközelebb álló barátainknak elmeséljük, hogy milyen volt a randevú. A nők viszont nem állnak meg itt, mert ők a kollégáiknak is szeretik kiteregetni a találkozóik részleteit. Na de hogyan?

A hölgyek általában három nézőpontot tartanak fontosnak ilyenkor: hogyan néz ki az álompasi (81%), mik a közös pontos vele (80%) és pontosan mit is bírnak benne a legjobban (70%).

Az urak inkább azzal kezdték a történetet, hogy mi a legjobb tulajdonsága a kiszemeltnek (78%); csinos-e (75%) és végül,hogy miben hasonlítanak egymásra (59%)

Mi a helyzet akkor, ha nem csak a csókig jutottunk? A nők 67%-a elmeséli a barátnőinek ha eget rengető orgazmusa volt és úgy általában, hogy milyen is volt a pasival az ágyban. míg a férfiaknak csak a 44%-a teszi ezt, a közhiedelemmel ellentétben.

edc8b725aa4c27f948e03d478e48d138

És ha már hetek óta tart a románc? A férfiak 28%-a osztaná csak meg a hozzá közel állókkal, ha hosszú távra tervezi a kapcsolatot és 10% vallja be, hogy megtalált a lelki társát, míg a szebbik nem 64%-a ismeri be, ha komoly a dolog és 43%-uk teljesen biztos benne, hogy rábukkant a másik felére.

Ez alapján persze nem meglepő, hogy az urak azt sem ismerik be szívesen, ha elköteleződtek valaki mellett, csupán a 19%-uk ismeri be, hogy monogám kapcsolatban él míg a nők 73%-a bátran felvállalja ezt a tényt a szerettei előtt. Ugyanez a helyzet a rettegett “sz” betűs szóval is. A gyengébbik nem 51%-a beismeri, ha szerelmes, míg a férfiaknak csak a 16%-a teszi ezt meg csak társaságban.

e7d608a22964b86911d8b0af21238cec

A házasság szintén érzékeny téma az uraknál, csupán 19%-uk osztja meg az ezzel kapcsolatos terveit az ismerőseivel, míg a hölgyek 45%-a szívesen dúdolgatja a nászindulót amikor csak a barátnői veszik körbe.

(forrás: blikk)