Ismét lázban ég egész Nagy-Britannia, ugyanis felröppent a hír, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegnő ismét gyermeket vár. A britek felkapták a fejüket a hírre, hiszen alighanem váratlanul érte őket a második gyermek érkezésének híre, mivel a hercegi pár első kisfia, György mindössze öt hónapos.

katalin hercegno

Bár korábban Katalin és Vilmos is kijelentették, hogy nagy családot szeretnének mindketten, sokakat meglepett a hír, hogy a hercegnő máris terhes, ugyanis július 22-én adott életet első közös gyermeküknek, Györgynek. Ráadásul, ha a hírek igazak, Katalin mindössze két hónappal a kisfiú születése után esett teherbe, ugyanis a pletykák szerint már a harmadik hónapban jár.

A hír azóta körbejárt a brit médiában, annak ellenére, hogy a királyi család hivatalosan nem erősítette meg az értesülést, igaz, nem is cáfolta azt. A terhesség hírét arra alapozzák, hogy a közelmúltban készült Katalinról néhány olyan kép, melyeken úgy látszik, mintha kissé gömbölyödne a hasa, holott első gyermekének születése után villámgyorsan nyerte vissza eredeti alakját.