Minden emberben ott rejtőzik az egyéniség, a stílus, valaki ezt ki tudja fejezni, valaki elrejti a világ elől. Kár, hisz mind különbözünk, mindenkinek más az ízlése, testalkata, színvilága és még sorolhatnám a lehetőségeket. Annyira izgalmas, mikor találkozhatunk a legfeltűnőbb, leggazdagabb öltözékekkel, ezen felül viselőjük jó kiállásával, mikor a szürke tömegből kiugró lendülettel ütközik belénk egy szép összeállítás vagy egy ragyogó darab.

Fontos az igényesség, a ruhatárunkban is, bánjunk ruháinkkal mindig úgy, mint ha most vásároltuk volna őket, gondozzuk a legnagyobb odafigyeléssel és akkor hosszú évekig kitartanak majd mellettünk. Az utca emberei, úgy, mint eddig is, nem véletlenül kapnak figyelmet. Kitűnnek és feltűnnek, mert hihetetlen odafigyeléssel adnak a részletekre és az összehatásra. Ragaszkodnak ugyan a tradíciókhoz, de tudják, hogy gyorsan változó világunkban ez is, az is elfogadott és megengedett lesz, mert valaki meg merte tenni a jó megjelenés keretein belüli „nagy lépést”. Tegyük meg mi is azt a sarkalatos lépést, és csak bátran!

 

utcai-fazon-13 utcai-fazon-12 utcai-fazon-11 utcai-fazon-10 utcai-fazon-9 utcai-fazon-8 utcai-fazon-7 utcai-fazon-6 utcai-fazon-5 utcai-fazon-4 utcai-fazon-3 utcai-fazon-2

 

 

 

 

 

 

 

 

Kattints ide és lesd meg az előző részt is! 

http://fashitects.blogspot.hu / http://chasseurmagazine.com /http://lordashbury.com/ http://images.vogue.it/ 

Vélemény, hozzászólás?