A magyar film szerelmesei december ötödikén egy újabb magyar filmre ülhetnek be a mozikba, melynek címe: Aki bújt, aki nem. Főbb szerepekben olyan kedvenceket láthatnak, mint Csányi Sándor, Karalyos Gábor, vagy a gyönyörű Tompos Kátya. A film típusaként a szerzők a romantikus vígjátékot jelölték meg, ami ezzel a szereposztással nagyon jó filmnek ígérkezik.
Természetesen a premier előtti vetítések sem maradnak el, hisz több városban, köztük Győrött, Szegeden vagy Pécsett is meg lehet tekinteni a filmet, valamint az azt követő közönségtalálkozón a rendező, Orosz Dénes válaszol a nézők kérdéseire. A rendező minden helyszínre meglepetés vendéggel érkezik.
A fiatal rendezőnek olyan filmeket köszönhetnek a nézők, mint a közkedvelt Poligamy, vagy a Kútfejek című akció-vígjáték. Mindkét film nagy sikert aratott a nézők körében, ezért vetíthetjük elő, hogy az újabb filmje is sikerre van „ítélve”. Ez persze köszönhető a parádés szereposztásnak is, hisz jelenleg a magyar film világában még mindig Csányi Sándor az ügyeletes szépfiú. A film témájaként választott „meleg vagy sem” téma, az ebből adódó vicces helyzetek, valamint a mindent elsöprő szerelem elfogadása nem csak romantikát ígér, hanem könnyes nevetést is.

poster_comingout