Rachelle és férje, Jayson nagyon örültek a két babának, ugyanakkor nagy volt az esélye annak is, hogy hármas ikreik lesznek, ami két gyermekük mellett egy kicsit megrémítette őket.

Amikor megérkeztek második ultrahangjukra, az orvosok nemhogy három, öt csöppséget láttak édesanyjuk méhében. Az anyuka blogjában úgy ír a hírről, ami nem, hogy megdöbbentette, de egyenesen sokkolta őket.

Öt gyermek kihordása nem csak az anyuka, de a kicsit számára sem veszélytelen, ezért az orvosok azt javasolták, hogy talán csak kettőt kellene életben hagyniuk, akik viszont biztosan egészségesen születnének.

 

Amikor elhagyták a rendelőt, nem jutottak túl messzire, csak a legközelebbi parkolóig, ahol szótlanul ültek egymás mellett az autóban. Hogyan dönthetnék el, hogy öt gyermekükből melyik kettőt hagyják életben? Ha viszont mindegyiküket szeretnék, hogyan fogják felnevelni őket? Nem volt egyszerű a döntés, végül azonban mégis a nagy családot választották. A kicsik szerencsére makk egészségesen születtek, és egy nappal császármetszése után Rachelle már a karjaiban is tarthatta őket. Az ötös ikrek azóta már kilenc évesek, édesanyjuk pedig folyamatosan oszt meg róluk történeteket blogján, melyek egyszerre szólnak a boldogságról és a hét gyerek okozta nehézségekről is.

 

491a0b3180d92cc9db4ceb07558b8dc1

Forrás: wilkinsonquints.blogspot.hu