Az összeesküvés-elméletek hívei cseppet sem lepődtek meg a tegnapi különös fényjelenség kapcsán. Egy nagyon régi, még a szabadkőművesektől származó jóslat ugyanis a 2016-os esztendő első felére  teszi egy ” fontos és nagy találkozásnak” az időpontját. Noha a XVIII. század végéről származó prognózis nem adott meg konkrét időpontot és helyszínt, többen nagyon is várták az eseményt.

620x0 (9)

Miután megindultak az események, konspirációs elméletek születtek és terjedtek el az interneten pillanatok alatt. Hiszen az idegen civilizációval való találkozásra egyre többen várnak. A mínusz 15 fokos hidegben kőkeményre fagyott jég borította a terepet, s a kristályokban megfagyott hópihék megannyi miniatűrként tükrözték vissza az égi fényjelenséget.

Félelmetes és felemelő volt

– mondta egy szemtanú. Sokan a házuk pincéjébe rohantak a gigantikus fénysípok elől, míg mások kimondottan szerették volna látni a különös történéseket.

620x0 (8)

A beavatottak nem féltek, sőt telefonjukkal és kamerájukkal mindent rögzítettek. A felvételek egy része kikerült az internetre, és szinte azonnal terjedni kezdett. Az egyik kommentelő így fogalmaz:

“Libabőrös vagyok, de nem a hidegtől borzongok. Fantasztikus élményekben van részem…”

Egy másik vélemény: “Ez az egész teljesen olyan, mintha csak az X-akták sorozatba csöppentünk volna. Lenyűgöző!”

Megint egy másik hozzászóló szerint az idegenek a pazar fényekbe burkolózva akarnak ellenőrizhetetlenül

teleportálni a földi valóság és az ő rendkívül fejlett objektumaik között.

Fanatikus ufóhívők minden eshetőségre felkészülve megrohamozták a helyben kínált szállásokat.

(forrás: ripost)