1. A kínzó, magányos egy óra. Egész nap pörögnek az események: munka, barátok, sport, szórakozás. Aki nem szeret egyedül lenni, annak a hazaérés és a hirtelen rászakadt szabadság inkább frusztrálóan tud hatni, nem pihentetően. Ekkor gyakran felmerülhet benned a kérdés: „Most mégis mit csináljak?”

20151124intim-51-dolog-amit-akkor3

2. Nincsenek tervek. Semmit sem tervezel meg előre, csupán alternatíváid vannak, így garantált a folyamatos izgalom és pörgés, amikor nem azon kell gondolkodnod, hogy miért vagy egyedül.

3. “Mit csinálsz ma este?” Erre a kérdésre tíz mondatban válaszolsz, hiszen két hétre előre telepakoltad az estéidet. Ha mégis valamelyik program borulna, még másik öt közül tudsz választani.

4. Túlzott költekezés: pótcselekvés vagy figyelemelterelés? Legyen szó bármilyen nehézségről, egy jó shopping mindig rendbe rázza a lelket – addig sem otthon gubbasztasz azon morfondírozva, hogy miért jutott neked ez a silány, magányos élet.

20151124intim-51-dolog-amit-akkor4

5. Az internet a legjobb barátod. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest: minden oldalt használsz annak érdekében, hogy lefoglald magad, elvond a figyelmed a magányról és táplálkozz a lájkokból, véleményekből.

+1 Nincs otthon kaja, mert nincs kire főzni. Szóval akkor miért legyen elemózsia, hogy megromoljon? Hiszen úgysem vagy otthon sokat.

(forrás: life)