Melyik tündérkirálynő lesz a segítségére az egyes csillagjegyeknek?

2017-ben is rengeteg támogatót kap a csillagjegyünk, hála a különböző hiedelmeknek, tehát attól a segítőtől kérhetünk segítséget, útmutatás, szerencsét, amelyiket a legközelebb érezzük magunkhoz.Ha a tündéreket kedveljük a legjobban, akkor most megtudhatjuk, hogy melyik tündérkirálynőre számíthatunk egy éven keresztül.

Kos – Mab királynő: A kelták hadistennője igazán erős, félelmetes és rettenthetetlen harcos.Emellett a testi szerelem, termékenység, bosszúállás, háború, a mágia és az illúziók mestere.2017-ben ezeken a területeken kérhetjük a segítségét.

Ahogy a csillagjegyünkhöz rendelt tündérkirálynő, úgy mi sem tűrjük az ellentmondást.Szeretünk irányítani, uralkodni.Mab a harcos oldalunkat fogja a leginkább erősíteni, hogy erősek, tettre készek és karizmatikus személyekké váljunk, aki bárkit elbűvöl.Ha hajlandóak leszünk átadni magunkat a varázslatnak, a belső istenünknek, akkor 2017-ben nem lesz számunkra lehetetlen.

Bika – Blai: Az írek hiedelme szerint Ossian anyja, Blai a Brumberg-i tündérpalotájában él.A tündérkirálynő abban segít, hogy elmerüljünk a spiritualitásban, valamint kapcsolatot teremtsünk a tündérekkel és a láthatatlan világ.

Erre azért lesz szükségünk 2017-ben, mert idén előtérbe kerül a személyiségünk, vidám, virágzó oldala, aminek következtében egyszerre leszünk gyerekek és felnőttek, ahogy a tündérek.Blai segíteni fog az egyensúly megtalálásában, és abban, hogy önmagunkat adjuk.A tündérek mindig képesek arra, hogy örömöt, boldogságot, varázslatot adjanak.A tündérmágiával mi is sokra vihetjük idén, ha engedjük, hogy Blai tanítson.

Ikrek – Sin: Az írek szerint Sin eredetileg a harcosok védelmezője volt, de később kisebb tündérré változott, aki a harcokon táplálkozik.A legősibb legenda erős istennőként festi le, aki a vízből bort, levelekből malacot teremtett, hogy így táplálja a harcos csapatokat.

Sin az életerő, az erő, az ellenség, a védelem és a jólét felett uralkodik, de 2017-ben az lesz a küldetése, hogy életerővel, határtalan energiával töltsön fel minket, mert erre lesz szükségünk ahhoz, hogy változtassunk az életünkön, sorsunkon, kapcsolatainkon.Emellett harci kedvet is kapunk a tündérkirálynőtől, akitől bátran kérjünk támogató erőt, ha ennek szükségét érezzük.

Rák – Danu: Az ősi írek és kelták abban hittek, hogy Danu a legfőbb anyaistennő, a Tuatha De Danann ősi törzs és a tündérek anyja.

Régen a Tuatha kormányozta Írországot.Danu emellett a varázslat, varázslók, folyók, tündérek, a termékenység, a vizek, a bölcsesség és a kutat úrnője is.

2017-ben a tündérkirálynő határtalan kedvességgel és szeretettel fordul felénk, mert szeretné kedvességgel, vidámsággal, reménnyel és boldogsággal megtölteni a mindennapjainkat.Ezen kívül a testi és lelki jólétünkre is figyelni fog.

Danu támogatja a gyermeki oldalunkat, amelynek köszönhetően közelebb kerülhetünk a tündérekhez, akikkel akár együtt is dolgozhatunk.Ezen kívül a természetes szépségünket, bájunkat is erősíti a tündérkirálynő, aki megtanít a természet erejének használatára.2017-ben nagy szerepet kap a spiritualitás életünk.

Oroszlán – Grain: Az ír legenda szerint a tündéristennő a Tipperary megyéből származik, és a Pallas Green völgyben található palotájában él.Grain neve azt jelenti, hogy „napos”, emiatt fontos Napistenség lehetett.Sokan úgy hiszik, hogy a tündér Aine ikertestvére, aki az év hanyatló részét uralja, míg Grian a növekvő év királynője, aki a szezonális rítusok és a Nap uralkodója is.

2017-ben Grain abban segíthet, hogy az életünk növekedjen, fejlődjön, gazdagodjon, kiteljesedjen.

Idén majdnem minden életterületen kérhetjük a tündérkirálynő segítségét, aki a személyiségünk fejlesztésében is támogathat.

Szűz – Aeval: A tündérkirálynő minden éjjel őrködik, hogy vajon a férfi kielégíti-e a nő vágyait.Aeval képes irányítani a férfit, hogy az hajoljon meg a nő szexuális kívánságai előtt, amiket teljesítenie kell.A tündér így uralkodik a szexuális mágia, a döntéshozás és a vágy felett.

2017-ben Aeval felkorbácsolhatja a szenvedélyünket, szexuális vágyunkat, úgyhogy ne lepődjünk meg, ha megjön a kedvünk a szerelemhez, a párunkkal pedig gyakran kötünk ki az ágyban.Talán még olyasmit is kipróbálunk idén, amit eddig nem mertünk.Testileg és lelkileg is átalakulhatunk, aminek hála, megtalálhatjuk önmagunkat.

Mérleg – A Tó tündére: Arthur király legendájából ismerjük a Tó tündérét, aki a mágikus kardot, az Excaliburt nyújtotta át a királynak azzal a feltétellel, hogy Arthur legyen igazságos uralkodó, majd visszavette a kardot, amikor Arthur áldozati király szerepe bekövetkezett.

Egyes mítoszok szerint a tündérasszony az élet és a halál istennője, de gyógyítóként is említik.A tündért kapcsolatba hozták a daruval, vízililiomokkal, a márvánnyal.Emellett uralja a gyógyítást, megtisztítást, a Nagy Rítust, és bármilyen mágikus cselekedetet a nőiesség felett.

2017-ben a Tó tündére előhívhatja a belső istenünket, a gyógyító erőnket, amivel másokat is szolgálhatunk, nem csak önmagunkat.Idén el kell fogadnunk önmagunkat, a képességeinket, mert a következő hónapokban nem lesz hiány azokból a területekből, amelyeken kamatoztatnunk kell az adottságainkat.

Skorpió – Aine: Nagy hatalommal rendelkezik a kelta tündéristennő, aki rengeteg testet öltött tündérnek adott életet úgy, hogy halandó férfiakkal feküdt össze.Az írek elsősorban a bőséges termésért és az állatok védelméért imádkoznak hozzá.

2017-ben Aine a szerelmi életünket támogathatja, de bármilyen más ügyben is segíthet, ha lesz merszünk ezt kérni tőle.Ha hiszünk a tündérben, akkor megkapjuk tőle azt az erőt, amivel sikert arathatunk.Aine megteremti azt a lehetőséget, amelyet ki kell használnunk ahhoz, hogy megvalósítsuk önmagunkat, sokra vigyük az életben, a karrierünkben, szerelmi életünkben.

Nyilas – Cred: Az ír és skót származású tündérkirálynő megesküdött, hogy addig nem alszik, amíg meg nem találja azt a férfit, aki megírja a világ leglenyűgözőbb versét.Coll, a harcos teljesítette Cred kívánságát, mire a tündér hozzáment.

A tündérkirálynőt összekapcsolták a tiszafával, a rózsaolajjal és a rózsaszínnel.Cred uralma alá tartózik a szerelem, a szerelmi mágia, a tökéletes társ meglelése, a titkok őrzése és a szerelmi kapcsolatok.

2017-ben azért kapjuk őt, mert Cred segíteni fog abban, hogy megtaláljuk a tökéletes párt, vagy a már meglévővel tökéletesítsük a románcunkat.

Bak – Elphame királynője: A betegség, a halál, a pusztítás, a járvány, a harc, a Másvilág, az újjászületés, a tündérekkel való kapcsolattartás és Beltane istennője, aki valószínűleg kicsit sem nyerte el a tetszésünket ezek után, de ne aggódjunk, mert nem akar bajt!

Mint tudjuk, aki a halál és az újjászületés felett uralkodik, az valójában átalakító erővel rendelkezik, tehát Elphame királynője komoly változást idézhet elő az életünkben 2017-ben.Idén kitörhetünk, és gyökerestül megváltoztathatjuk az életünk egyes területeit.

Ez azt jelenti, hogy szinte újjászületünk, ami már egyáltalán nem hangzik rosszul.Idén úgy alakíthatjuk az életünket, ahogy tetszik, hiszen a mi kezünkben van a teremtő erő, valamint a felszínre hozott képességeink.

Vízöntő – Nicnevin: A skótok nagy vadászistennője uralkodik az állatok, az erdők szépsége, a tündérek és a boszorkányok felett.A csapatával fehér lovon vonul, miközben teljesen megbabonázza az embereket a csodás külsejével és kisugárzásával.Nicnevin a tündérmágia legkiválóbb művelője.Nagyon könnyen babonáz, igéz, és úgy játszik az illúziókkal, ahogy kedve van hozzá.

2017-ben azon fog dolgozni, hogy támogassa a szerelmi életünket, összeboronáljon a megfelelő párral, vagy a meglévő kapcsolatunkat tökéletesíti.Nicnevin megújult energiával, szépséggel ruház fel, ezért szinte újjászületünk.Ha kérjük, akkor a tündérmágia titkaiba is beavat, hogy nagy dolgokat vihessünk véghez.

Halak – Morgan Le Fay: Többféle történetet hallhattunk a tündérkirálynőről, akiről a legtöbben azt tudjuk, hogy ő volt a gonosz Arthur király legendájában, mert a fiát akarta a trónra ültetni.Más történet szerint a gyönyörű, nagy varázserővel megáldott Morgan Le Fay nem gonosz.

Ezt bizonyítja az, hogy egyes mondák szerint Morgan Le Fay vitte Avalonba a haldokló Arthurt, akit a végsőkig ápolt.Morgan Le Fay a tündérmágia, az átváltozás, az illúzió és a varázslat tündérkirálynője.

2017-ben gyökeres változásokra számíthatunk, emiatt Morgan Le Fay mellénk állt, hogy ő idézze elő a változást, illetve felszínre hozza a mágikus oldalunkat, amivel képesek leszünk alakítani az életünket.A környezetünk is komoly változáson fog átesni 2017-ben.

(Forrás: noiportal.hu)