Mindent elmond, kegyes hazugsággal él, esetleg az orrunknál fogva vezet a pasink?

Egy párkapcsolatban is előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor jobb, ha megtartjuk magunknak az igazat, ám nem véletlenül teszünk különbséget hazugság és hazugság között. Ha szeretnénk megtudni, hogy a pasink mindig őszinte, olykor füllent, vagy egyenesen a szemünkbe hazudik, akkor a csillagjegye leleplezheti.

Kos: Szerencsénk van, ha a pasink Kos, hiszen ez a csillagjegy híres az őszinteségről, ugyanis szívből utálja a hazugságokat. A Kos férfi nem szereti a kertelést, de nem azért, mert bűntudata lenne, hanem azért, mert egyszerűen nem bírja a hazugságokat.

Ebből következik, hogy azt is megveti, ha neki hazudik valaki. Igaz, ez a túlzott őszinteség sem a legjobb tulajdonság, hiszen nem egyszer nyersen tálalja az igazságot, de nem azért, hogy megbántson, hanem azért, mert nem mindig találja meg a megfelelő szavakat ahhoz, hogy elmondja a véleményét, gondolatait. A Kos férfiban nyugodtan megbízhatunk.

Bika: Ha Bika a pasink, akkor tele van jósággal és naivitással, ugyanis hajlamos arra, hogy mindenkiről a legjobbat feltételezze. A Bika férfinak eszébe se jut, hogy hazudjon, de arra sem gondol, hogy valaki őt csapja be.

A Bika férfi mindig arra törekszik, hogy mások kedvébe járjon, illetve szeretné elérni, hogy a párja megszeresse, elfogadja, elégedett legyen vele, de ezt nem hajlandó hazugsággal elérni, hiszen számára nagyon fontos a bizalom, ráadásul a lelke nem bírná el a hazugsággal járó stresszt.

Ikrek: Nincs könnyű dolgunk, ha Ikrek férfit fogtunk ki, hiszen ennél a csillagjegynél hangulatfüggő, hogy hazudik vagy őszinte. Ez nem jelenti azt, hogy megrögzött hazudozó, esetleg gonoszságból vezet meg, hanem inkább szeret szépíteni az igazságon értünk és a békéért.

A „kozmetikázással” elsősorban akkor él, ha nem szeretné megbántani a párját, vagy önmagát akarja megvédeni a sajnálattól. Ebből következik, hogy az Ikrek férfi csak akkor nem mond igazat, ha erre komoly indítéka van, illetve az a megérzése, hogy így lesz a legjobb. Más helyzetekben már éppen az a baj az Ikrek pasival, hogy túlzásba esik az őszinteséggel, és kíméletlenül tálalja a véleményét, gondolatait.coupleRák: A csend megtestesítője, ha Rák csillagjegyű a párunk. Nem meglepő, ha emiatt felmerül bennünk gyanú, hogy talán azért hallgat ennyire, mert titkol valamit, ám valójában inkább az jellemző, hogy a Rák férfi nem lelkizős típus.

Habár tele van érzésekkel, azokat mégsem szereti kiadni magából még akkor sem, ha a párja előtt kellene megnyílnia, ezért hidegnek, titkolózónak nézhetjük, pedig csak el kellene fogadnunk, hogy ő ilyen. A Rák férfi nem szokott hazudni, mert a lelkivilága nem bírná el a ezt a terhet.

Oroszlán: Ha Oroszlán a párunk, akkor legtöbbször az érdekeitől függ, hogy hazudik-e. Ő mindig képes arra, hogy okosan mérje fel az adott szituációkat. Az Oroszlán férfi nem egy az egyben hazudik, hanem nagyon okosan megforgatja úgy a dolgokat, hogy azok előnyösebb fényben tüntessék fel.

Képes úgy füllenteni, hogy senki sem vádolja meg hazugsággal, sőt, továbbra is becsületesnek tűnik, ami igaz, mert szereti az őszinteséget, amit olykor kíméletlenül ad elő. Az Oroszlán férfi nem szívesen hazudik, de néha a szükség törvényt bont, ezért a céljaiért, terveiért és a figyelemért képes elhallgatni, kifényezni az igazságot.

Szűz: Ha a párunk Szűz, akkor nemcsak, hogy őszinte, hanem nagyon szókimondó, egyenes, aki szereti hangoztatni, hogy mi a véleménye az egyes dolgokról. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy elhallgatja az igazságot, esetleg torzít rajta, akkor azt csak azért teszi, hogy ne bántson meg másokat.

Előfordul tehát, hogy a Szűz férfi az egyszerűbb utat választja, de ennek mindig jó oka van. Az ő véleménye az, hogy a kegyes hazugság és a dolgok elhallgatása még nem jelent hatalmas tragédiát.

Mérleg: Ha Mérleg férfi a párunk, akkor a hazugság minden formáját utálja, tehát azt is, ha neki kell hazudnia, de azt is, ha neki hazudnak, ráadásul a hideg rázza a járulékos konfliktusoktól, kellemetlenségektől.

Néha a Mérleg férfi is rákényszerül, hogy eltitkolja a dolgokat, esetleg füllentsen, de ilyenkor nem hagyja nyugton a bűntudat, ami nagyon megviseli, ezért gyakori, hogy némi idő után mégis elmondja az igazat. A Mérleg férfi az egyenes utat, őszinteséget szereti.6-Things-You-Should-Never-Do-On-Dates-mainSkorpió: Ha a párunk Skorpió, akkor mindig nyílt, egyenes, őszinte és ezt várja el mindenkitől. Őt nem érdekli, hogy milyen szituációról van szó, mert mindig elmondja a véleményét, akkor is, ha valami nem nyerte el a tetszését. Számára nem okoz lelki problémát, ha megbánt valakit.

Lehet, hogy tűnik, hogy a Skorpió férfi könyörtelen, de esetében ez az alap, a normális, úgyhogy nem fogja megbánni, ha a párjával szemben is így tesz. Ő úgy véli, hogy másoknak úgy kell elfogadniuk, ahogy van, és senki kedvéért sem fog megváltozni. Az akaratosság ellenére, a Skorpió férfi kifejezetten megbízható.

Nyilas: Ha a párunk Nyilas, akkor nagyon őszinte és nyíltszívű, tehát a számára az a természetes, ha mindent megbeszélhet a kedvesével, aki ugyanígy áll hozzá. A Nyilas férfi esetében nem létezik hazugság, füllentés, se hasonló, mert ezeket nehezen tűri el, főleg akkor, ha őt vádolják ilyesmivel.

Nagyon fontos, hogy a Nyilas férfi bizalmát nem szabad eljátszani, mert csak rengeteg fáradtság után lehet azt visszaszerezni. Olykor annyira őszinte, hogy sokan azt hihetik, hogy bele sem gondol abba, amit mond, pedig valójában csak őszinte, vállalja a véleményét, nem törődve azzal, hogy ennek mi lesz a következménye.

Bak: Ha Bak a párunk, akkor az igazság bajnokát fogtuk ki, ugyanis egyáltalán nem jellemző rá a hazugság, ha pedig neki nem mondja el valaki az igazat, akkor egyenesen megsértve érzi magát.

A Bak férfi csak önmagának képes hazudni, ha valamit nehezen fogadna el. Ilyenkor bármit képes bemesélni magának csak azért, hogy ne kelljen szembenéznie az igazsággal. Másoknak viszont nem hazudik, mert ehhez túl erényes.

Az ő szemében még a füllentés, szemfényvesztés is bűnnek számít, ezért az, aki eljátssza a bizalmát, soha nem nyerheti azt vissza. Mindennek a tetejébe a Bak férfi rettenetesen rossz színész, tehát akkor sem tudna hazudni, ha akarna.

Vízöntő: Ha a párunk Vízöntő, akkor szókimondó, egyenes, nyílt ember, de nem azért, mert ennyire szereti az igazságot, hanem azért, mert alaposan felvágták a nyelvét. A Vízöntő férfi hajlamos csak a saját igazának hinni, ezért nem rest úgy keverni a dolgokat, hogy azok az ő igazát támasszák alá.

Gyakori, hogy az ő véleménye, ítélete a szent és sérthetetlen, aki pedig szeretne jóban lenni vele, annak követnie kell a Vízöntő férfit, aki kissé csökönyös, szeret feltűnést kelteni, de soha sem vezeti rossz szándék.

Halak: Ha Halak férfi a kedvesünk, akkor nagyon megbízható, őszinte, bár ez néha nem tűnik fel, mert titokzatos, hallgatag, zárkózott, kicsit befelé fordulós, magának való személy, aki nem szeret lelkizni, beszélgetni.

Ez nem jelenti azt, hogy eltitkol előlünk valamit, hanem csak ilyen a személyisége. A Halak férfi nagyon szeretne másoknak, főleg a párjának, megfelelni, élvezi, ha szeretik, ezért hajlamos lehet elhallgatni egy-két dolgot, vagy kikozmetikázza azokat. Őt nem a rossz szándék vezérli, hanem a magánytól való félelem.

(Forrás: noiportal.hu)