Ebben az életünkben kell kiegyensúlyoznunk azt, amit a múltban elrontottunk, elszalasztottunk.

karma

 

A karma törvénye szerint a világon minden mindennel összefügg, kölcsönhatásban áll, mert minden egy cél irányába halad. Az, akivé ebben az életünkben váltunk, annak az eredménye, hogy a múltban milyen cselekedeteket hajtottunk végre.

Az előző életeinkben elrontott, elmulasztott dolgokat, a jelenlegi életünkben kell megtanulnunk kiegyensúlyozni. Mivel az sem a véletlen műve, hogy melyik csillagjegy uralma alatt születtünk, ezért ebből fog kiderülni a legfőbb életfeladatunk.

Kos: A korábbi életünkben olyan személyek voltunk, aki nem merte felvállalni a véleményét, illetve nem mertünk fontos döntéseket meghozni. A nehéz szituációkból rendszeresen kihátráltunk, kerültük a konfliktusokat, a dolgainkat pedig simulékonyan intéztük.

A mostani életünkben meg kell tapasztalnunk, hogy milyen érzés belemerülni egy vitás helyzetbe, hogyan lehet elrendezni a konfliktusokat. A szerelmi, baráti kapcsolataink jellemzően rapszodikusak. A jelenlegi életünkben gyakran mondunk nemet, ráadásul szeretünk ellenkezni ott, ahol csak tehetjük.

Bika: Az előző életünkben gyakran manipuláltunk másokat azért, hogy érvényt szerezzünk az önös érdekeinknek, emiatt most arra kell fókuszálnunk, hogy jót tegyünk. A jelenlegi életünkben sugárzik belőlünk a béke, a harmónia, ugyanis arra teremtettünk, hogy olyan idillt teremtsünk magunk köré, amelyre mások is vágynak.

A tetteinket mindig a segítőkészség vezesse, és higgyünk abban, hogy vissza fogjuk kapni ezt a jóságot! Az emberek szívesen tartózkodnak a közelünkben, mert úgy érzik, hogy nyugtató támaszt nyújtunk nekik.

Ikrek: A korábbi életünkben az érzelmeinkre hallgattunk. Emellett jellemző volt ránk, hogy nem álltunk ki azért, ami igazán fontos volt a számunkra. Leginkább a szeretteinkre fordítottuk az erőnket, a munkánkat pedig a háttérbe szorítottuk.

Ez az oka annak, hogy a mostani életünkben szabadságra vágyunk, hogy nyugodtan szárnyalhassunk, mint a madarak. Nehezen viseljük el, ha valaki meg akarja szabni, hogy mit tehetünk, és mit nem. A tudásvágyunk olthatatlan, mert most akarunk magunkba szívni mindent, amire lehetőségünk adódik.

 

Rák: Az energiánkat a családunkra, a szeretteinkre kell fordítanunk, mert az előző életünkben elsősorban az anyagi javak megszerzésére koncentráltunk, ezért most meg kell tanulnunk, hogy nem lehet mindent birtokolni, mert akadnak dolgok, amik túlmutatnak ezen.

A legfőbb életfeladatunk az, hogy megtaláljuk az egészséges arányokat a hivatás és a magánélet között. Korábban képesek voltunk beáldozni az érzelmeinket a sikerért, de most itt az alkalom, hogy rádöbbenjünk arra, ami igazán fontos.

Oroszlán: Az előző életünkben a hierarchia végén kullogtunk. Jellemzőn a háttérbe szorultunk, mert rettegtünk attól, hogy mindenki ránk figyeljen. A jelenlegi életünkben már arra vágyunk, hogy végre a középpontba kerülhessünk, valamint hajlamosak vagyunk mindennel túlzásba esni.

Jól tennénk, ha néha meghallgatnánk mások véleményét, mert csak jót akarnak. Igazán karizmatikus emberek vagyunk, emiatt mindegy, hogy hova lépünk be, mert valószínűleg minden szem ránk fog szegeződni.

Szűz: Gyakran érzünk szorongást, félelmet, pedig erre nincs konkrét okunk. Lehetséges, hogy ezt az indokolatlan belső szorongást a korábbi életünkből hoztuk át, ezért muszáj most gyakorlatiasabbnak, lelkileg erősebbnek lennünk.

Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy hagyjuk, hogy mások átgázoljanak rajtunk. Ideje, hogy kiálljunk önmagunk és a véleményünk mellett. Ahhoz, hogy hideg fejjel tudjunk dönteni a fontos kérdésékben, az kell, hogy kellő távolságot tartsunk, az ítélőképességünk pedig józan maradjon.

Mérleg: Az előző életünkben kissé önző személyek lehettünk, aki nem foglalkozott azzal, hogy mikor bánt meg másokat. Már akkor is imádtunk hódítani, de nem számítottak a körülöttünk lévők érzései.

Ez az oka, hogy a jelenlegi életünkben meg kell tapasztalnunk, hogy milyen érzés alárendeltnek lenni, másokat kiszolgálni. Olykor mártírnak érezzük magunkat a munkahelyünkön és a párkapcsolatunkban. Amikor így érzünk, akkor a karmánkat teljesítjük be.

 

karma

 

Skorpió: A korábbi életünkben nem voltunk rugalmas személyiségek, hanem a szokásaink, saját szabályaink rabjaként szenvedtünk, ez pedig nem egyszer felőrölte az idegeinket. Ez az oka, hogy most folyamatosan a változásra törekszünk.

Nem szoktunk belemerevedni egy kapcsolatba, helyzetbe, ugyanis amikor úgy érezzük, mintha fojtogatnának, akkor azonnal változtatunk. Gyakran képtelenek vagyunk megállapodni. A szerelmi életünk rendkívül hullámzó. Imádunk szenvedélyesen élni.

Nyilas: A korábbi életünkben gyakran előfordult, hogy mások befolyása alá kerültünk, illetve nem volt merszünk kiállni önmagukért. Sokszor olyan emberek nyomtak el, akik közel álltak hozzánk, és hatást tudtak gyakorolni ránk.

A jelenlegi életünkben arra törekszünk, hogy szabadak lehessünk. Hajlandóak vagyunk bármilyen forradalmi újításra, a túlzott szabályozás elől pedig szabályosan menekülünk. Le kell arról szoknunk, hogy csak belekóstolunk a különböző dolgokba. Próbáljunk meg elmerülni abban, amit csinálunk, amit igazán szeretünk.

Bak: Ma kevesen hinnék el ezt rólunk, de az előző életünkben az érzelmeink befolyásoltak. A család volt a mindenünk, és jellemzően magunk elé helyeztük a szeretteinket. A jelenlegi életünkben inkább az anyagi javak megszerzése érdekel, valamint megéljük azt, hogy milyen érzés, ha mi vagyunk az elsők a sorban.

Legyünk óvatosak, mert az hiba, ha átgázolunk másokon a saját céljaink érdekében. Az még nem baj, ha néha a szívünkre hallgatunk, hiszen az életben nem lehet mindig hideg fejjel gondolkodni, döntést hozni.

Karma_by_GraffitiWatcher

Vízöntő: Az előző életeinkben kissé önzően viselkedtünk. Néha túlságosan elbíztuk magunkat, az esetek többségében pedig csak magunkra gondoltunk. Nem törődtünk azzal, ha megbántottunk másokat, mert jobban szerettük a saját érdekeinket szolgálni.

A jelenlegi életünkben az a legfőbb feladatunk, hogy a közösséget szolgáljuk. A sajátunk helyett mások érzéseit, érdekeit vegyük figyelembe. Az önbizalmunkat tettekkel erősítsük meg. Hagyjuk el az előző életünkből hozott felsőbbrendűségi tudatot. Ideje, hogy elhiggyük, hogy az is jó érzés, ha másokon segíthetünk.

Halak: Az előző életünkben az anyagi javakra koncentráltunk, és nem egyszer csúnyán viselkedtünk másokkal. A mostani életünkben viszont kifejezetten élvezzük, hogy a spirituális, misztikus dolgokkal foglalkozhatunk.

Korábban önzők voltunk, most viszont érzékenyek, sebezhetőek. A legfőbb feladatunk az, hogy megtanuljuk megélni az érzéseinket. Nincs abban semmi rossz, ha néha sírunk, mert fájdalmat okoz valami.

(Forrás: noiportal.hu)