Napjainkban a modern technológiának köszönhetően egyre nehezebb megállapítani, hogy az internetet bejáró fotók közül melyik igazi és melyik trükkfelvétel. Ennek köszönhetően az emberek szkeptikusan fogadják a megható pillanatokat. Főleg azóta igaz ez, mióta a kismama hasát belülről kinyomó babatalpat ábrázoló képről kiderült, hogy csupán egy zseniálisan megszerkesztett trükk.                                       Azóta azonban egy lenyűgöző születési fotó, valamint egy fantasztikus MRI-felvétel járta be a netet, melyek tagadhatatlanul eredetiek, így nyugodtan elérzékenyülhetünk rajtuk, nem leszünk újabb trükk áldozatai.

1

A fényképet egy amerikai anyuka, Alicia Atkins töltötte fel a Facebook közösségi portálra. A kép az asszony császármetszése alatt készült: a még meg sem született baba kinyúlt a méhből és megragadta az orvos ujját.

A pillanatot az édesapa örökítette meg, a szülők pedig azt tervezik, hogy ez a varázslatos pillanat bekeretezve házuk díszévé válik, hamarosan.

3

Az elképesztő felvétel pedig nem más, mint egy speciális MRI, ami egy ikerpár huzavonáját mutatja az anyaméhben. Az persze nem tudható biztosan, hogy a magzatok valóban veszekednek-e vagy csupán törekszenek helyet csinálni maguknak, a felvétel mindenképpen kedves, látványos és igazán megindító.