Még egy évet sem bírta ki az Operettszínház két sztárjának házassága.

Tönkrement Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házassága

Tegnap este jelentette be közösségi oldalán Dancs Annamari, hogy külön költözött Kerényi Miklós Mátéval, közös gyerekükre és új szerepeire fog koncentrálni a jövőben.

“Ezúton szeretnénk Veletek tudatni, hogy Máté és én nyár eleje óta külön élünk. Az elmúlt hónapokban igyekeztünk ezt magánügyként kezelni, de belátjuk, hogy közszereplőként ezt nem tehetjük meg. A jövőben kisfiunk boldogsága mellett természetesen ugyanolyan fontos marad számunkra a közös munka a színházban. Ezúton kérjük magánéletünk tiszteletben tartását. A megértést köszönjük.” – írta Dancs Annamari Facebook oldalán.

A Blikk megkereste a sepsiszentgyörgyi énekesnőt, aki szűkszavúan kommentálta a történteket: “Aki ismer engem, tudja, hogy Mátét rajongásig szeretem. Ő hozott egy döntést, amit el kell fogadnom.”

A bulvárlap úgy tudja, hogy Kerényi az Operettszínház 18 éves szubrettjébe szeretett bele, ezért hagyta el feleségét és februárban született kisfiát.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté 2016 júniusában mondta ki a boldogító igent Kerényi Miklós Máténak, közös gyerekük ez év februárjában született.