Sok kérdést vet fel az első alkalom, mikor nagy a szükség, és nem otthon, nyugiban mehetsz vécére, hanem mondjuk az imádott férfi fürdőjében. Mi lesz, ha hangos lesz? Mit van, ha nincs légfrissítője? Esetleg azon stresszelsz, milyen érzés lesz a reptéri mosdóban, amikor kijössz, és a hosszú sorban várakozó nők közül mindenki tudni fogja, hogy a te hosszabb dolgod miatt kellett ennyit sorban állniuk?

Adunk néhány tippet a kellemetlen szituk ellen!

20150330vece3

Az irodai mosdóban

Válaszd a lehető legmesszebbi vécét, így a többieknek is teret hagysz, és téged sem zavar meg senki. A művelet előtt dobj be egy kevés vécépapírt a vécékagylóba, ez felfogja a kellemetlen csobbanás hangját. Húzd le többször a vécét, hogy megelőzd a kellemetlen szagokat! Ne vigyél magaddal telefont! Azt akarod, hogy te legyél az a munkatárs, akiről mindenki azt beszéli, hogy 20 percre eltűnik a mosdóban, és a mérges madarakkal támadja a disznókat, miközben a dolgát végzi? Na ugye.

A párod lakásában

Először is: ha nagyon félsz a dologtól, van egy szuper trükk, amit mindig bevethetsz. Küldd le a kisboltba. Éppen pont most fogyott el a tojás, amikor rántottát akarsz neki sütni? Ó jaj, hát muszáj lesz leszaladnia pár percre. Ez mindig beválik, de rossz hír azoknak, akik nem szeretnek sütni-főzni, ez után muszáj lesz tényleg készítened valamit, aminek az alapanyagáért leküldöd. Ha ezt meg akarod úszni, inkább hozass vele ásványvizet. Ha ez a művelet mégsem jött össze, akkor csak simán legyen nálad valami fújós illatosító, akár a dezodorod vagy egy miniparfüm, illetve ha van ablak, azonnal nyisd ki. Kellemetlen hangok? Pont mutatni akartál neki egy remek albumot, nem? Tegyél be valami zenét, a pasi pedig hallgassa azt, amíg te valami máson ügyködsz… Nem akar zenét hallgatni? Akkor csak nyisd meg a csapot, hogy a vízfolyás elnyomja a hangokat.

(forrás: life)