Ki az isteni ikertestvérünk, akinek az adottságai nagyon hasonlítanak a sajátunkhoz?

friggA csillagjegyünkből már rég nem csak annyi derül ki, hogy milyen lesz a napunk, hetünk, hónapunk, vagy évünk, hanem olyan dolgokat is megtudhatunk, hogy ki az őrangyalunk, isteni szülőnk, most pedig megismerhetjük a mennyei ikertestvérünket, akinek az adottságai sokban hasonlítanak a miénkhez. Tudjuk meg, hogy ki az isteni nővérünk, és mit tehet értünk!

[cmamad id=”40235″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Kos – Frigg: A skandináv mitológia fő anyaistennője, akinek a feladatai közé a házasság és a házi tűzhely védelme tartózik. Odin felesége, Hermod és Hodr anyja erővel, bátorsággal és határozottsággal tölt fel minket.

Az istennő megmutatja, hogy hogyan érvényesíthetjük az akaratunkat, miképpen érhetjük el mindazt, amire vágyunk. Emellett támogat, hogy erőskezű, vasakaratú emberek legyünk, mint ő, akinek ugyanannyi szava van a házasságában, mint Odinnak.

Habár Frigg erős istennő, mégis gyengéd, törődő. Számára a legfontosabb, hogy az otthon meleg és biztonságos legyen az egész családja számára, ezért minket is megtanít erre a kettőségre, ha engedjük neki.

Bika – Danu: Az ősi írek és kelták legfőbb anyaistennője, a Tuatha De Danann ősi törzs és a tündérek anyja. Danu uralkodik a varázslat, a varázs személyek, a folyók, a tündérek, a termékenység, a vizek, a bölcsesség és a kutak felett.

Az istennő egyfelől határtalan kedvességgel és szeretettel fordul felénk, másfelől arra törekszik, hogy vidámság, boldogság, remény, pozitivitás költözzön az életünkbe, illetve a testi és lelki jólétünkre is odafigyel.

Danu felerősíti a gyermekies oldalunkat, hogy közelebb kerülhessünk a kisebbekhez, vagy összefoghassunk a tündérekkel, esetleg a vidámságunkkal, pozitív gondolkodásunkkal segítsünk másoknak. Az istennő erősíti a természetes szépségünket, bájunkat, valamint megtanítja, hogy bölcsen használjuk a természet forrásait. Főleg a spirituális életünkkel törődik.tociIkrek – Toci: Az azték istennő mindenkiről gondoskodik, mindenkit meghallgat, támogat, tehát bármikor, bármivel lehet hozzá fordulni. Számunkra ő a legfőbb tanácsadó, aki végtelenül bölcs, illetve nagy tudással rendelkezik.

Toci határtalan türelemmel, támogatással lát el a mindennapokban, folyamatosan irányít, az álmainkon, megérzéseinken keresztül üzen. Abban is segít, hogy felismerjük a lelki társunkat, az igazi kapcsolatokat, valamint rámutat, hogy hogyan legyünk jó szülők, miközben a lelkünket se hanyagoljuk el.

Rák – Cerridwen: A kelták egyik ősi istennője, akihez a hold, a természet, a gabona, a mágia és a bölcsesség tartózik. Az istennő segít, hogy eggyé váljunk a természettel, megtaníthat, hogy hogyan használjuk a négy elemet, a természeti erőket, amelyek bennünk vannak.

Cerridwen varázslattal lengi be az életünket, valamint megtanítja, a tudását és a misztikumokat. Emellett támogatja a művészi, kreatív ötleteink megvalósítását, ihletet ad, vagy megvilágosítja az elménket.

Oroszlán – Déméter: A görög istennő faladatai közé tartózik a házasság, anyaság, termékenység és a mezőgazdaság, tehát egyszerre törődik a testünk és a lelkünk gyarapodásával.

Déméter még akkor is bőkezűen szórja ránk az áldását, ha ezt észre sem vesszük. Színes érzelmekkel, élményekkel, kalanddal, szerencsével tölti meg a mindennapjainkat, ráadásul sok udvarlót vezet elénk.

[cmamad id=”40235″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Mi tehát elmondhatjuk magunkról, hogy olyan gazdag életet élünk, mint amilyenre vágyunk. Fontos azonban, hogy ügyeljünk arra, hogy a pénz nem minden, mert ennél lényegesebb dolgok is sokat számítanak.

Ha kérjük, akkor az isteni ikertestvérünk segít teherbe esni, megerősíti a házasságunkat, vagy a gyerekünkkel való kapcsolatunkat, hiszen neki nagyon fontos a boldog család. Mindegy, hogy miben szenvedünk hiányt, mert Déméter megadja nekünk, ha hatalmában áll.

Szűz – Asztarte: A szerelem, szexualitás, termékenység istennője, aki megtestesíti a vadságot, zabolátlanságot. Asztarte káoszt és rendet hozhat a világra, attól függően, hogy milyen a hangulata.

Ahogy az istennőt, úgy minket is az érzelmeink befolyásolnak, ezért bármi kavarjon fel, az nyomban meglátszik rajtunk, illetve kimutatjuk, amit érzünk, tehát igazán szeszélyes emberek vagyunk.

Emellett az isteni nővérünkhöz hasonlóan, a mi szépségünknek se sokan tudnak ellenállni. A szerelmünk hatalmas ajándék, mert nagylelkűek, önzetlenek vagyunk, az ágyban pedig egy egészen új világot mutathatunk meg a párunknak. Sokan szeretnének a kegyeinkbe férkőzni, ezt pedig nagyon szeretjük.demeterMérleg – Innana: Anu és Sin lánya, aki a Vénusz, az est- és hajnalcsillag, a szerelem, a szeretet, a termékenység, a bölcsesség istennője az ókori Mezopotámiában. Ahogy az istennő, úgy mi is a szerelem és szeretet hívei vagyunk.

A hatalmas szívünket neki köszönhetjük, ahogy azt is, hogy gyakran esünk szerelembe, mert ettől leszünk boldogok és úgy érezzük, hogy csak így lehet teljes az életünk. Jellemzően könnyen leszünk szerelmesek, ezért az igazi keresése közben, sokféle embert ismerünk meg.

A másik felünk kutatása során alakul ki, hogy valójában kire van szükségünk, illetve így ismerjük meg sokkal jobban önmagunkat. Tegyük továbbra is ezt, mert a tapasztalatok segítenek megtalálni a nekünk való párt!

[cmamad id=”40235″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Skorpió – Héra: A görög mitológiából jól ismert istennő, aki Zeusz felesége, a szülő nők védelmezője, nemcsak anya és feleség, hanem erős, szabad akaratú nő, aki azt tesz, amit akar a korlátlan hatalmával.

Héra annak a jelképe, hogy ameddig egy párkapcsolatban megvan a szerelem és a bizalom, addig a felek meghagyhatják egymásnak a kiteljesedés, béke lehetőségét. Az istennő abban segít nekünk, hogy megértsük, hogy nem kell behódolnunk a párunknak, hanem nyugodtan megőrizhetjük az egyéniségünket, szabadságunkat.

Nyilas – Mut: Az ókori egyiptomi istennő, akinek a férje Ámon, a fia Honsu, a legfőbb teremtő, hiszen ő tud életet adni egy új léleknek, tehát ő képes igazán teremteni, formálni. Ezt az erőt napjainkban máshogy is fel lehet használni, hiszen arra is jó, hogy javítsunk a kapcsolatokon, megújíthatjuk a személyiségünket, vagy irányíthatjuk az eseményeket.

Az istennő megmutatja, hogy hogyan használhatjuk fel az erőt, hiszen mi mindig a megújulásra törekszünk. Mut határtalan szeretettel, odaadással lát el, vezet az utunkon, és támogat, hogy elérjük a boldog, idilli családi életet, miközben használjuk a kreatív, átalakító erőnket.iziszBak – Aserah: Baál felesége, a víz, a Hold és a nőiesség istennője, aki az „Ég királynője” címet is magáénak tudhatja, abban hasonlít hozzánk, hogy a mi életünket is a szerelem és a szeretet határozza meg.

Nekünk szükségünk van arra, hogy mellettünk legyen a szerető társ, akivel egyformán boldoggá tehetjük egymást, ám mivel az életre szóló kedvest kutatjuk, ezért eltart egy darabig, mire megtaláljuk, akit keresünk.

Ez nem probléma, mivel szeretünk tanulni, fejlődni, képezni magunkat. Ha megtaláltuk a partnerünket, akkor utána őt is szívesen oktatjuk, formáljuk. Emellett nagyon jól működnek a megérzéseink.

Vízöntő – Mahádévi: A hindu anyaistennő az indiai kultúrában a világ összes energiájának a forrása, és vele hozzák összefüggésbe a föld megtermékenyítését. A mennyei nővérünk felébreszti bennünk a világi életerőt, hogy mindig a maximumot hozzuk ki magunkból, sikeresen elérjük, amit akarunk, és megtaláljuk az igazit.

Amikor megvan a párunk, akkor az istennő segít átalakítani, formálni a kapcsolatunkat, illetve támogat, hogy kihozzuk magunkból és a szexualitásunkból a legtöbbet. A kreatív erőnkkel tüzet, szerelmet, szenvedélyt ébreszthetünk, valamint új életet lehelhetünk bármibe.

[cmamad id=”40235″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Halak – Ízisz: Az ókori egyiptomi istennőhöz tartózik a szerelem, házasság, varázslat, termékenység, víz, szél, nőiesség és a hűség. Ízisz segít, hogy megtaláljuk azt a személyt, akivel össze van kötve a sorsunk, hogy egy csodás szerelemben lehessen részünk.

Amikor megtaláltuk az igazit, akkor az istennő abban fog támogatni, hogy a kapcsolat erős és tüzes legyen, illetve segít, hogy idővel erős, bátor, rátermett gyermekünk szülessen. Emellett varázslattal, mágiával fűszerezi az életünket, hogy sohase unatkozzunk.

Ízisz elintézheti, hogy ne legyen egyhangú az életünk, hanem mindig történjen valami, ráadásul általa felfedezhetjük a bennünk rejtőző varázslót.

(Forrás: noiportal.hu)