Flört, kaland, komoly kapcsolat, összeköltözés, eljegyzés, vagy szakítás vár ránk a következő három hónapban?

parvati

Az idei tavasz sok újdonságot tartogat az élet minden területén, így az érzelmekben is számíthatunk arra, hogy megérezzük a változás szelét, ám az, hogy ez kalandot, flörtöt, komoly kapcsolatot, vagy szakítást jelent-e, Párvati, az indiai szerelem, művészet, termékenység istennő árulja el nekünk, a csillagjegyünkön keresztül.

Kos: Nagy meglepetéseket tartogat számunkra Párvati. Amennyiben az egyedülállók táborát erősítjük, akkor új szerelem, röpke flört várható. Ha szeretnénk párt találni, akkor ebben a barátok, társkereső oldalak lehetnek a segítségünkre.

Ha párkapcsolatban élünk, akkor észrevehettük, hogy mostanában labilis a viszonyunk. Szerencsére az évszak végére megtalálhatjuk a párunkkal az egyensúlyt, és ezzel egy új fejezet kezdődhet a közös életünkben.

Bika: Érzelmi hullámvasúton érezhetjük magunkat a tavasz első havában. Szingliként úgy érezhetjük, hogy minden nehéz, semmi sem alakul úgy, mint reméltük. Legyünk kitartóak, mert akkor megtaláljuk a számunkra megfelelő párt.

Párkapcsolat esetén borongós, szomorú napokra kell felkészülnünk, de maradjunk erősek, kitartóak, mert akkor áprilisra elcsendesedik a vihar, újra béke szállja meg az életünket, párkapcsolatunkat.

Ikrek: Ha szinglik vagyunk, akkor tavasszal nem érezzük égetően fontos kérdésnek, hogy megtaláljuk a másik felünket, mert inkább saját magunkkal, a barátainkkal foglalkozunk, ám lehet, hogy Párvati úgy dönt, hogy akkor vezet elénk valakit, amikor a legkevésbé se, számítunk rá.

Amennyiben van párunk, akkor valószínűleg mostanában kevés időnk jutott egymásra. Párvati szerint ez tavasszal sem változik, de legalább az a kis idő, amit együtt töltünk, minőségi.love2Rák: Ha a tavasz úgy köszönt ránk, hogy még szinglik vagyunk, akkor sok udvarlót küld nekünk Párvati. A válogatás során megakadhat a szemünk valakin, akivel közelebbi kapcsolatot alakítunk ki.

Párkapcsolat esetén nem lesz kellemes a tavasz, mert viharos viták, nézeteltérések, hurrikánszerű kibékülések várhatók. A szenvedéllyel nem lesz baj, ám ettől még a problémák megoldatlanok maradnak.

Szőnyeg alá seprés helyett rendezzük a párkapcsolati kérdéseket, mert akkor egy új szintre léphetünk, míg abban az esetben, ha halogatjuk a problémák rendezését, akár szakítással is végződhet a tavasz.

Oroszlán: Ha szinglik vagyunk, akkor Párvati azt tanácsolja, hogy ne keressünk párt úgy, mint egy őrült, mert magától, váratlan helyen és időben fog megjelenni az új kedvesünk.

Párkapcsolat esetén szerelemben és testiségben sem lesz hiány tavasszal, ám néhány nézeteltérésre is számíthatunk, de ezeken gyorsan túl fogunk jutni. Párvati arra figyelmeztet, hogy ne olvadjunk túlságosan össze a párunkkal, hanem legyen időnk saját magunkra is, mert egy egészséges párkapcsolathoz ez elengedhetetlen.

Szűz: Szingliként rengeteg új emberrel ismerkedhetünk meg tavasszal, amikor nem lesz hiány flörtből, kalandból. Mivel nagyon erős a kisugárzásunk, ezért szinte tapadni fognak ránk az emberek, akik között megtalálhatjuk a herceget, hercegnőt.

Párkapcsolat esetén elmélyülőben lesz a viszonyunk, ami azt jelenti, hogy sokkal őszintébbek, nyitottabbak leszünk egymással a kedvesünkkel, mint korábban voltunk. A testiség területére is ez lesz igaz, mert fel merjük vállalni a vágyainkat.

Mérleg: Párvati azt tanácsolja, hogy szingliként mondjunk igent a meghívásokra, szórakozzunk a barátokkal, vegyünk részt különböző rendezvényeken, mert egy ilyen alkalommal ismerhetjük meg az új kedvesünket, akivel az első pillanattól vonzódni fogunk egymáshoz.

Párkapcsolat esetén a megpróbáltatások fogják megmutatni, hogy mennyire illünk össze, és képesek vagyunk-e megbirkózni a nehézségekkel. Ha tényleg egymásnak teremtett minket az ég, akkor legyőzzük az akadályokat.

Skorpió: Nyugodjunk meg, legyünk türelmesek, ne erőltessük a párkeresést, mert csak rosszabb lesz, ha rágörcsölünk a témára. Ha lazábban viselkedünk, akkor szinte azonnal találkozunk valakivel, aki megérdemli a figyelmünket. Próbáljuk ki az internetes társkeresőket, vagy kérjük a barátok segítségét!

Párkapcsolat esetén azt vehetjük észre, hogy a kapcsolatunk is kivirul, ha mi is így teszünk. A tavasz mesés, békés, romantikus lehet.

Nyilas: Szingliként, ha már nagyon vágyunk egy párra, akkor ne mondjunk le erről, ne essünk kétségbe, mert a tavasz új szerelmet hozhat, tehát csak egy kicsit kell még várnunk arra, hogy párt találjunk.

Párkapcsolat esetén fordulóponthoz érkeztünk. A kérdés az, hogy képesek vagyunk-e együtt megküzdeni a nehézségekkel, megoldjuk-e a problémákat, vagy inkább veszekszünk, és a szőnyeg alá seperjük a gondokat. A kapcsolatunk csak akkor éli túl a tavaszt, ha összedolgozunk a kedvesünkkel.

Bak: Szingliként tudnunk kell, hogy Párvati szerint ez az állapot megváltozik tavasszal. Ha kimozdulunk otthonról, akkor megadjuk az esélyt, hogy a leendő jelölt ránk találjon, és szóba tudjon állni velünk.

Ha van párunk, akkor a tavasz nagyszerű összhangban telik. Az agyunk egy rugóra jár, a viszonyunk pedig kiegyensúlyozott, békés. Ha akad is probléma, akkor azt sikeresen legyőzhetjük.

Vízöntő: Hullámzó tavaszunk lesz, mert szingliként vonzzuk a sekélyes, életképtelen alakokat, ám ne keseredjünk el a pocsék randevúk után, mert akkor bukkanhatunk kincsre, amikor azt hisszük, hogy megint egy szerencsétlen találkára indulunk.

Ha van párunk, akkor ideje, hogy felfrissítsük a kapcsolatot. Mozduljunk ki a lakásból, legyünk többet együtt, szervezzünk programokat. Ez jót fog tenni a szerelmünknek, ráadásul egyébként is szükségünk van a kikapcsolódásra.Falling-out-of-loveHalak: Ha szinglik vagyunk, akkor Párvati szerint tavasszal megtaláljuk azt, akit igazán keresünk, ugyanis egy leendő jelölt pont olyan személy lesz, amilyenre vágyunk, ráadásul az illetőt a legváratlanabb pillanatban ismerhetjük meg. Lehet, hogy minden tökéletesnek látszik, de azért őrizzük meg a józan eszünket!

Párkapcsolat esetén lesz szerelem, romantika, de nehézség is tavasszal. Jó hír, hogy a párunk még a nehezebb helyzetekben is igazi társként, barátként fog viselkedni, tehát számíthatunk rá és a támogatására. A tavasz még jobban összekovácsol minket.

(Forrás: noiportal.hu)