Mondanunk sem kell, hogy a “natúr” sky-diving esetében is egy halom veszélyforrásra kell figyelnünk. Például arra is, hogy ne csapódjunk bele a földbe. Na de mi van akkor ha az egész feelinget megfejeljük még egy nagyvárossal? Azon kívül, hogy átélhetjük az igazi Superman / Batman feelinget, extra veszélyforrásnak tesszük ki magunkat a levegőben is. Egy toronyépülettel való ütközés több mint halálos lehet.

Pár városi wingsuit őrült fenegyerek márpedig át akarta élni, ezt a bizonyára top bakancslistás élményt. Valljuk be, hogy a fenti videó alapján megértjük őket… A helyszín Rio de Janeiro egyik ikertornya, ahol valaki meg is csinálja a lehetetlent. Adrenalin a köbön!

skydiving

Kívülállóként erre lehet egyesek legyintenek, de abba bizonyára kevesen gondoltunk bele, hogy egyrészt elég egy kis oldalszél és emberünk igencsak plecsni alakot vehetett volna fel az egyik toronyház felületén. Másrészt ott a légi forgalom, amely igencsak előrelátást kívánt. Ennek elkerülése érdekében hajnali 5:45-re időzítették a vakmerő mutatványt.

Ti bevállalnátok?