Ülsz a moziban, éppen a harmadik Vasembert nézed, a film vetítés előtti felszólítás ellenére sem kapcsoltad ki a telefonod, majd  elkezd őrült módon áriázni, rezegni és üvöltözni a telefonod a szűk nacidban, amiből sehogy se tudod kivenni. Mit teszel? Féktelen rángatózásba kezdesz, hogy kihalászd a nacidba szorultan remegő kis készülékedet, amely az egyébként is kellemetlen helyzetet még kellemetlenebbé teszi. Megoldásként nem muszáj áttérni a bővebb nadrágokra, ha az neked nem tetszik, egyszerűen csak vegyél egy olyan nadrágot, amibe belefér a kisokosod. Avagy azt is megpróbálhatnád, hogy végre tényleg kikapcsolod a telefonod a filmek előtt.

Nem kell több ásatást tartani a zsebünk mélyében, hogy megleljük az áhított kincsünket. Az I/O Denim farmer erre a gondra nyújt megoldást, egy speciális zsebbel, ami a csípő és a térd közötti ponton található a badrágon. Az I/O zsebeibe az iPhone és a Samsung Galax S szériák is simán elférnek.

szuk-nadrag-2

Aligha mondhatnánk, hogy úttörő találmány, de mindenesetre hasznosnak tűnik. Főleg a koncepció vezérigazgatója, Anand Venkatrao szerint, akinek az ötlet úgy jött, hogy majdnem balesetet szenvedett az autójával, amikor is a telefonját birizgálta. “Éppen azon voltam, hogy kivegyem a telefonomat a zsebemből – egy iPhone-t – és emiatt levettem a szememet az útról, amelynek következtében majdnem belerohantam egy másik autóba. Így eszméltem rá, hogy a szűk nacikba rakott telefonok nem túl kényelmes megoldások,” magyarázta egyik YouTube videójában.

Az I/O farmerek 100%-ban pamutból készülnek, egy pár 115 dollár és a találmány hivatalos oldalán lehet megrendelni.

képforrás: idoenim.eventbrite.com, mikeshouts.com

ötlet adó: mashable

Vélemény, hozzászólás?