Sztártesónak lenni nem mindig öröm, de vannak bizonyos sztárok, akik testvérének lenni sokkal inkább átok. Természetesen minden testvérkapcsolatban vannak nehézségek, de egy sztár titkolt-tagadott testvérének lenni elképzelhetetlenül nehéz lehet.

George Clooney nővére, Ada Clooney ma 53 esztendős, és a külseje már első látásra magyarázat arra, hogy miért nem szerepelt még öccsével az újságok címlapján. A nő elmondása szerint ugyan jóban vannak, sőt, George néha meg is látogatja őt és két gyermekét, léte mindeddig titok volt a nagyközönség előtt.

 

Ada Clooney.
Ada Clooney.

Viselkedése miatt szégyelli őt, így már nem tartja a kapcsolatot bátyjával Reese Witherspoon. John Draper Witherspoon ugyanis elítélt erőszaktevő, de kapták már el ittas vezetésért is. Elköltözött otthonról és nem nézett hátra Ashton Kutcher sem, aki egy cerebrál parézis nevezetű idegi rendellenességben szenvedő ikertestvért hagyott Iowában.

 

John Draper Witherspooon
John Draper Witherspooon

Kölcsönösen cikinek érzik egymást Jennifer Aniston és 20 évvel fiatalabb öccse, aki punk hippiként éli életét, és az apján kívül nincs benne Jenniferrel semmi közös.

Alex John Aniston
Alex John Aniston

 

Elton John féltestvére, Geoffrey Dwight sem éppen a zenész szíve csücske, utóbbi ugyanis füvezik, jurtákat épít, és 20 éve nem beszélt híres testvérével.

 

Geoff Dwight
Geoff Dwight

Vele szemben Mariah Carey nyilvánvalóan szégyelli 51 esztendős nővérét, aki fiatal kora óta drogfüggő, prostituált és AIDS-beteg: bár állítása szerint ma már tiszta, az énekesnő nagyívben elkerülni igyekszik.

Mariah és Alison Carey
Mariah és Alison Carey

Madonnának hajléktalanként élő bátyja, Gordon Ramseynek heroinra kéregető öccse okoz fejfájást.

Anthony Ciccone
Anthony Ciccone
Ronald Ramsay
Ronald Ramsay