680 grammal látta meg a napvilágot és alig 5 és fél hónapra született, ma azonban egészséges és boldog kisfiú: ezt a történetet örökítette meg Benjamin Scot Miller fényképész, a gyermek édesapja. A gyermek már elmúlt egyéves, Benjamin pedig az édesanya születésnapja alkalmából egy szívszorító videót készített a küzdelmekkel, reménnyel és szeretettel teli első évről.

Az édesapa a videót közzé tette a világszerte népszerű YouTube videómegosztó portálon is. Azóta számos követője akadt, a felvételt pedig már közel nyolcmillió alkalommal tekintették meg. A férfi YouTube- és Facebook-követői közül számosan megköszönték a videót, mely erőt ad minden koraszülött baba édesanyjának a kemény küzdelmekkel teli kezdeti időszakhoz.

koraszulott-baba-5

A kisfiú többek között a szülők állhatatos harcának, a nővérek és orvosok szeretetteljes és minden részletre kiterjedő gondosságának köszönheti az életét. Édesapja a YouTube-on köszönetet mondott a világ minden orvosának, nővérének és minden kórházi dolgozónak, akik arra tették fel az egész életüket, hogy megmentsék a koraszülött gyermekeket.

koraszulott-baba-1 koraszulott-baba-2 koraszulott-baba-3 koraszulott-baba-4