Egyik pillanatról a másikra vált híressé Dennis Hof, amerikai milliárdos, bár eme gyorsan jött népszerűséget sokkal inkább lehetne hírhedtnek nevezni. A Moonlight Bunny Ranch tulajdonosa ugyanis hatalmas pénzeket fizetett hölgyek számára, hogy kielégítse saját szexuális étvágyát. Bármennyire is bizarrnak tűnik a hír, mégis igaz. És ez még csupán a kezdet, hiszen a 2 millió dollárt egyetlen éjszaka alatt költötte el Mr. Hof, méghozzá 40 nő „megvásárlására”. Ha jobban belegondolunk, döbbenetes mind a számok, mind pedig az időintervallum tükrében a férfi teljesítménye, melynek kapcsán a fiatalemberek többsége szégyenkezve lehajtaná a fejét. S hogy vajon a pénz vagy a szexuális túlfűtöttség miatt? Sosem lehet tudni. Az azonban biztos, hogy a bordélyház tulajdonosa maga is meglepődött, amikor Denis Hof egy zsák pénzt dugott az orra alá, és közölte, hogy mindenkit a magáénak szeretne.

dennis hof

Mindegy volt számára, hogy szőke, barna, vörös vagy fekete, egymásután „fogyasztotta el” a szobájába érkező nőket, mintha valami hatalmas hiányt szeretett volna pótolni, melyre másként nem volt képes.

dennis hof 2

A történet felettébb érdekes. Nem mintha nem hallottunk volna már mágnásokról, akik aprópénzben mérték a nemi érintkezést, illetve büszkén meséltek trófeáikról és vad kalandjaikról, azonban ez azért mégiscsak felettébb furcsa. 40 nő egy éjszaka alatt. Hátborzongató! Vagy inkább hívogató?! Döntsék el Önök! Dennis Hof mind a mai napig bármire kapható.