1.  A legjobb barátjaként tekint rád

Ez tulajdonképpen egy bónusz dolog, hiszen a pasik imádnak a barátaikkal lógni. Ha nem tud betelni a társaságoddal, az csak azt jelenti, hogy veled fog megosztani mindent, amit gondol vagy történik vele.

2. Ellentétek vagytok, de vonzzátok egymást

Nem estek egymásnak a különböző nézeteitek miatt, mi több, nagyon is érdekli, hogy te miért gondolsz vagy teszel adott dolgokat másként.

3. Kekeckedik veled

Persze csak viccből, nem gondolja komolyan, ha heccel. Ez a viselkedés kiskorból ered, hiszen a fiúk már az oviban meghúzták a lányok haját, akik iránt érdeklődtek.

201509287-jel-ami-azt-mutatja

4. Bizonyít

Fel sem merül benned a kérdés, hogy ez-e a megfelelő kapcsolat számodra. A sok jó dolog mellett folyamatosan a tudomásodra hozza – még a közösségi oldalakon is –, hogy az élete középpontja vagy.

5. Ha kell, harcol érted

Bárhova is mentek, ha bárki rád néz, ő izzó tekintettel visszapillant az illetőre, akinek azután már kedve sem lesz téged vizslatni, és akkor még arról nem esett szó, amikor valaki megszólít téged…

6. Meghagyja a személyes teredet

Minden percét veled töltené, de megérti, hogy elfoglalt vagy, és vannak barátaid, ezért nem veszi zokon, ha olykor inkább velük töltöd az időt helyette.

7. Elfogad

Egyikőtök sem próbálja megváltoztatni a másikat, elfogadjátok egymást, és kompromisszumokat kötve élitek boldog perceiteket.

(forrás: life)