A csillagok szerint a szeptember az egészség hava lesz, ha odafigyelsz magadra, mert kellő elővigyázatossággal, tetterővel, aktivitással és boldogsággal felvértezheted magad a betegségekkel szemben.

Kos: A legjobb és legtöbb védelmet a szeretettel, szerelemmel teli lelkiállapotod adhatja szeptemberben. A pozitív hangulat mellett a hatalmasra nőtt mozgásigényed is segít abban, hogy ne betegedhess le. Az ősz első havában képtelen vagy egy helyen maradni, de mégis sikerül megtalálnod a higgadtságot, nyugalmat, békét és harmóniát, ami mind-mind garantálja az egészségedet.

Bika: Szeptemberben egyszerűen nem lesz időd a betegségekre, mert az otthonod szépítése és a családod rendezése annyi elfoglaltságot ad, hogy nem eshetsz ki a körforgásból. Lehetnek pillanatok, amikor elhagyhat a hited, de tudod, hogy össze kell kapnod magad, mert ellenkező esetben ledönthet a lábadról egy betegség.

A szeptemberi feladatok, vágyak erőt adnak, mert meg akarod valósítani őket. Emellett a pároddal, a gyermekeiddel harmóniában lesztek, ami szintén a segítségedre lesz a betegségekkel szemben.

Ikrek: Szeptemberben annyira nagy a lendületed, hogy a betegségek még akkor sem érnének utol, ha futnának utánad. Habár tömve leszel ötletekkel, izgalommal, kihívásokkal, bátorsággal, mégsem feledkezel el a mértéktartásról, emiatt majd kicsattansz az egészségtől.

Azt se felejtsd el, hogy a sportolás is segít az egészség megőrzésében. Mivel szeptemberben egyébként sem tudsz megülni a fenekeden, ezért mozogj, nehogy benned rekedjen az energia, ami megbetegíthet. A családban tapasztalható szeretet békét, harmóniát és védelmet teremt.

Rák: Szeptemberben gyakorlatiasan, két lábbal állsz a földön, tehát a betegség nem talál meg, ám csak addig, amíg nem engeded, hogy maguk alá gyűrjenek a szenvedélyes érzelmek, amik elszívják az energiádat.

Ennek azonban most kicsi a valószínűsége, mert az ősz első havában megnő a mozgásigényed, folyamatosan úton leszel és kapcsolatban maradsz a világgal. Sportolj, mert az egészség megőrzésének ez az alapja!

Oroszlán: Abban az esetben, ha szeptemberben nem esel kétségbe a pénzügyi bizonytalanság miatt, ami elszívhatná az energiád, akkor a betegségek nem találnak fogást rajtad. Az ősz első havában ne aggódj, mert a nagy lendületed, ötletgazdagságod, izgalmakra való igényed, bátorságod és a sport mind megvédenek.

A lábfejedre és a határok betartására ügyelj, hogy tényleg jól lehess!

Szűz: Te még akkor sem lennél beteg, ha szeptemberben hirtelen mindenki ágynak esne. Ez a hihetetlen jólét a lendületednek és az erődnek lesz köszönhető, tehát csak akkor tévedhetnek a csillagok, ha elbizonytalanodsz, hagyod, hogy a kétségek felerősödjenek, cselekvés helyett pedig álmodozol.

Sportolj, elvégre a mozgás nagy segítség, hogy ne kaphassanak el a betegségek, ráadásul az ősz első havában egyébként sem tudsz sokáig ücsörögni, ahhoz túlságosan bizseregnek a porcikáid.

Mérleg: Ha szeptemberben egyedül érzed magad, akkor elbizonytalanodhatsz, ami utat nyithat a betegségeknek, már csak azért is, mert ilyenkor nem élsz a jelenben. Ne engedd, hogy ez megtörténjen!

Védekezz a betegségek ellen a sporttal, kapcsolódj ki a barátaiddal. Te is tudod, hogy jól fog esni a másokkal való beszélgetés, az egymás iránt érzett szeretet áramoltatása, ami ugyancsak felvértezz a bacikkal, vírusokkal szemben.

Skorpió: Az elmúlt időben elég végletes voltál, aminek szeptemberben vége lehet, ezért az ősz első havában könnyebben megtalálhatod a középpontot, ahol egészség és boldogság vár. A sport és a tudatosság szintén a segítségedre lesz az egészség megőrzésében.

Ha elhívod a barátaidat mozogni, akkor jót beszélgethettek, amivel ugyancsak sokat teszel a betegségek ellen, ahogy azzal is, ha időben észreveszed a szenvedély legapróbb hullámait is, amiket azonnal otthagysz.

Nyilas: Szeptemberben esélye se lesz a betegségeknek ellened, mert tele leszel lendülettel, ami mozgásra, sportolásra biztat, de emellett a bölcsesség is segít megőrizni az egészségedet, mert pontosan tudod, hogy hol vannak a határaid.

Ha mindehhez még hozzáadjuk a világ iránt érzett hitet és szeretetet, akkor tényleg nincs rés a téged védő pajzson. Ha a környezetedben azt látodhogy valaki nincs jó passzban, akkor segíts neki, hívd el mozogni, szervezz kirándulást, versenyt, és mutasd ki a szeretetedet!

Bak: A szeptember csodás időszak lesz a számodra, úgyhogy szinte biztos, hogy nem fogsz lebetegedni. Bajt csak azzal okozhatsz magadnak, ha túlzásba viszed a munkát, mert a túlterheltség legyengít.

Amennyiben nem hallgatsz a csillagokra, akkor kénytelen lesz egy betegség rávenni, hogy pihenj és megtaláld az egyensúlyt. Szerencsére ennek kicsi a valószínűsége, mert az ősz első havában annyira sok minden más is érdekel a munkán kívül, hogy azok megvédhetik az egészséged.

Vízöntő: Szeptemberben egyszerűen nem lehetsz beteg, mert a csillagok szerint annyi életerő van benned, hogy a bacilusok és vírusok a közeledbe se mernek menni. Ha mégis megpróbálnák, akkor utol sem érnének, mert reggeltől estig mozgásban leszel.

Az ősz első havában hajt a kihívások iránt érzett vágy, kapcsolatban leszel a világgal, nagy beszélgetésekben veszel részt, a szeretet pedig oda-vissza áramlik, így teremtve meg a legnagyobb védelmet a betegségekkel szemben. Szeptemberben hívd el a barátaidat és másokat, hogy lustálkodás helyett veled mozogjanak!

Halak: Szeptemberben csak a hiúságod miatt kaphatsz el egy fertőzést, de ezt leszámítva semmilyen betegség nem találhat meg magának. Az időjárásra azonban figyelj oda, mert már nincs nyár, hiába is próbálja veled elhitetni ezt a napsütés, úgyhogy öltözz fel rendesen!

Az ősz első havában fenn áll annak a valószínűsége, hogy jobbnak, szebbnek és okosabbnak akarsz tűnni, mint valójában vagy. Ha nem fogadod el magad annak, aki vagy, akkor a betegségek elkapnak, hogy így kényszerítsenek rá arra, hogy elgondolkozz, de ennek kicsi a valószínűsége, mert nem szoktál hiú lenni.

(Forrás: femcafe.hu)