A tűznek, a földnek, a fáknak, de a háznak is van szelleme, ami a csillagjegyünkön keresztül irányíthat.

 

Ha szellemek kerülnek szóba, akkor azonnal a paranormális jelenségekre gondolunk, ám valójában a világon mindennek van szelleme, ami egy olyan láthatatlan erő, amely képes hatást gyakorolni az emberekre.

A Szellemhoroszkópból kiderül, hogy melyik csillagjegy felett melyik szellemnek lesz hatalma, és ez milyen irányba tereli az életünket.

Kos – Temetőszellem: Nem kell semmi rosszra gondolnunk, mert a temetőszellemek az elhunytak nyugalmát és békéjét őrzik. Az is a feladatuk, hogy átkísérjék a túlvilágra a halottakat, akiket összehoznak a szeretteikkel. A temetőszellemek vigyáznak az elhunytakra, valamint útbaigazítják az új, kóbor lelkeket.

Mivel a temetőszellem az élettel és a halállal áll kapcsolatban, ezért az lesz a dolga, hogy segítsen elengedni azokat a dolgokat, amikre már nincs szükségünk, vagy már nem támogatnak. A másik küldetése az a temetőszellemnek, hogy elhozza nekünk azokat az embereket, fordulatokat, amelyek gazdagítják és építik az életünket.

Bika – Hegyi szellem: Az erdőkben és a hegyekben rejtőzködő szellemek a természet gyermekei, akik némán dolgoznak, de a tetteik többet mondanak minden szónál. Ezek a szellemek óvják a környezetet, biztosítják az érintetlenségét és fáradhatatlanul munkálkodnak az egyensúly fenntartásán.

2017-ben a hegyi szellem segíteni fog, hogy megtanuljuk, hogy hogyan mozgathatjuk meg a hegyeket. Most megtalálhatjuk a bennünk szunnyadó erőt, amivel lavinát indíthatunk el. A hegyi szellem segítségével idén mindenre képesek leszünk, úgyhogy végre megvalósíthatjuk önmagunkat és az álmainkat.

Ikrek – Fák szelleme: A fákban és a fatárgyakban lakó szellemek az életet és a létezést szolgálják, valamint részük van az átalakuló és megújuló folyamatokban. A 2017-ben minket támogató faszellem egy sokat látott és tapasztalt, bölcs lélek, aki érti a világ működését.

Miközben a faszellem ebből a tudásból ad, amellett segíteni fog, hogy az életünkben meglegyen a biztonság, harmónia, nyugalom és az egyensúly. A testünket és a lelkünket természetessé formálja, valamint a felszínre hívja az igazi énünket azért, hogy ebben a műanyag világban a színtiszta, természetes önmagunk lehessünk.

Rák – Vízszellem: Minden vizes területen találkozhatunk vízszellemekkel, akiknek a dolga az építés, megtisztítás, átváltoztatás. Emellett folyamatosan alakítanak és fejlődnek. A saját vízszellemünk idén bőven ellát a megújulás, a formálás és a teremtő erejével.

2017-ben képesek leszünk lassan vagy nagyon gyorsan megvalósítani az akaratunkat. Amíg azon dolgozunk, hogy beteljesülnek az álmaink, látni fogjuk, hogy eközben mi is változunk, lassan pedig új emberré alakulunk át. Erre az átformálódásra nagy szükségünk lesz, ha célba szeretnénk érni.

Oroszlán – Állati szellem: Amellett, hogy minden állatban lakik egy szellem, még vannak szellemek, akik az állatok biztonságáért és létéért felelnek. Ilyen szellem, vagy inkább totem, lesz a segítségünkre 2017-ben.

Idén szárnyalhatunk a karrierünk területén. A harcainkat fenevad erővel vívhatjuk meg, de ahhoz is lesz bátorságunk, hogy kalandokban vegyünk részt. Emellett macskákra jellemző önbizalmat is kaphatunk, vagy madár szépséget és énektudást, amivel bárkit elcsábíthatunk.

Szűz – Ünnepi szellem: Minden ünnepnek megvan a maga szelleme, ami őrzi és vigyázza az ünnep szentségét, és próbál szeretet hinteni a világra, az emberek szívébe, hogy ne feledkezzenek el az ünnepekről, amelyek mindegyike jelképez valamit.

2017-ben nagy szerepet kaphatnak az ünnepek az életünkbe, amelyekről nem szabad elfeledkeznünk. A szellem abban is segíthet, hogy a különféle jeles napok idén másképpen teljenek, mint régen.

Például a születésnapunkra azt kapjuk, amit kértünk, de az is lehet, hogy karácsonyra vége lesz a szinglisségnek. A lényeg tehát, hogy figyeljünk az ünnepekre, mert különleges események várnak olyankor!

Mérleg – Levegőszellem: A légnemű szellemeket mindenütt megtalálhatjuk, ahol levegő van. Ők azok, akik biztosítják az életet, a létezést. A minden felett uralkodó levegőszellemek segítenek, hogy idén könnyedek, lazák, rugalmasak és optimisták legyünk.

A levegőszellem azt is szeretné, ha rengeteg tudást és információt szívnánk magunkba. 2017-ben olyan akaratos, erős kezű, határozott személlyé kell válnunk, aki képes másokat befolyásolni, és előnyt kovácsolni a tudásából. Emellett tudnunk kell megélni az életet, amihez szükség van a spontánabb magatartásra. Fogadjuk örömmel a változást, amit alaposan használjunk ki!

Skorpió – Időjárás szellem: A környezeti hatásokért felelősek az időjárás szellemei, így a napsütésért, a viharért, vagy például a szélért. Az időjárás szellemei így óvják a környezetet, fenntartják az egyensúlyt, az átalakító erejükkel pedig állandóan változtatnak a világon. A 2017-ben mellénk szegődő időjárás szellem folyamatosan változtatni fog az életünkön.

Egyszer örömteli, máskor borús napjaink lesznek. Ebből következik, hogy nem fogunk unatkozni, mert bőven lesz történés az életünkben, emiatt pedig hol a Mennyekben, hol a Pokolban fogjuk érezni magunkat.

Nyilas – Tűzszellem: A tűz energiájából állnak és táplálkoznak a tűzszellemek, amik mozgásban tartják a dolgokat, energiával és élettel töltenek fel mindent, égetéssel pedig elpusztítják a negatívumokat.

A tűzszellemünk lángra fogja lobbantani az életünket, amiből idén nem fog hiányozni a szerelem és a szenvedély. Ha szinglik vagyunk, akkor nagyszerű kalandokban lesz részünk, de az igazit is megtalálhatjuk.

A szerelem azonban nem minden, ezért az életünk más területeire is hatással lesz a tűzszellem, aminek hála lendületesen, erősen, motiváltan törhetünk a csúcsra, és valósíthatjuk meg az álmainkat.

Bak – Földszellem: A földben lakó, és annak az energiájából álló földszellemek feladata a teremtés, a növekedés, az átalakulás és a mozgás. A földszellemünk is ilyen lesz, hiszen egyszerre fog építeni és rombolni az életünkben.

A földszellem egyszer teremt, máskor elpusztítja a korábbi művét, de mi bízzunk benne, hogy nem fogunk csalódni a munkájában! A szellem átalakító ereje magával fog rántani, ezért képesek leszünk az új dolgok létrehozására, de arra is, hogy másokat formáljunk át, és a felszínre hozzuk mindazt, amit eddig eltemettek magukban.

Vízöntő – Időszellem: A múlt, a jelen és a jövő felelősei az időszellemek, akiknek garantálniuk kell, hogy az, ami megtörtént, ne maradjon nyom nélkül, hanem emlékként éljen tovább. Amelyikük a jelenért felelős, az arra ügyel, hogy most minden rendben legyen. A jövő időszelleme a még meg nem történt dolgokért felelős.

Tulajdonképpen mindegyikük az idő harmóniájára, egyensúlyára ügyel. A múlt megtörtént dolgok tudását jelenti, a jelen a cselekvést, míg a jövő a tervezés esélye. Az időszellemek idén a mi életünkön fognak keményen dolgozni.

Ennek eredményeként lesznek olyan pillanatok, amikor úgy érezzük, hogy a múlt ismétli önmagát, de ennek oka az lesz, hogy lezárjuk azt, amit korábban nem tudtunk. A jelenben komoly átalakítást vihetünk véghez, ezzel megalapozva a jövőt. 2017 tehát az ön- és vágymegvalósítás éve lehet.

Halak – Házi szellem: A házi szellemek rengeteg kultúrában léteznek. Ők általában egy házhoz, vagy családhoz tartóznak, de nem biztos, hogy elhunyt rokon lelkéről van szó. A házi szellemek olyan kóbor szellemek, akik beköltöznek, ha szeretet és fényt találnak egy házban, ahol innentől kezdve segítik a háziak mindennapjait.

2017-ben egy ilyen házi szellem szeretné megkönnyíteni a dolgainkat, tehát tulajdonképpen szerencsét hoz. Amibe idén belekezdünk, az sikerrel fog végződni. A házi szellem mindent meg fog tenni azért, hogy az esztendő boldogságban, sikerben és szeretetben teljen, úgyhogy legyünk hálásak neki!

(Forrás: noiportal.hu)