Unod a hálószobát? Akkor irány a természet, vagy legalább a kert. Csodákat tehet a szexuális életeddel egy kis kültéri móka, nem beszélve a változatosság kecsegtető mivoltáról.

Nehéz ügy, óvatosan kell csinálni, ezért nem bíztatunk senkit, hiszen közszeméremsértés miatt büntetőeljárás is indulhat ellenetek, ha rajtakapnak pajzánkodni nyilvánosan. Ha mindenáron ki akarjátok próbálni, a jó ízlés határain belül tegyétek. Mindenkinek „szíve joga” belekóstolni, de a zárt ajtók mögött mégis meghittebb és biztonságosabb is. Nyilvános helyen kerüljétek a WC-ben és próbafülkében történő etyepetyét, hiszen ez eleve nem méltó senkihez sem.

A nyilvános helyen való szeretkezés remek módja annak, hogy egy kis izgalmat és esetleg némi bizarr veszélyt vigyetek a szerelmi életetekbe. A félelem és az újdonság varázsa remek mozgatórugó lehet. Győződj meg róla, hogy mi az, amit valóban meg akarsz tenni, és ez valóban az-e. Csak akkor csináld végig, ha nem érzed a párod részéről a nyomást és csak miatta akarsz a szabadban huncutkodni. Mindenképpen valami több miatt tedd meg, mint csupán holmi „kötelességből”.

tengerparti csók

Alkoss izgalmat és élvezetet rizikó nélkül!

Ha nem állsz készen egy nyilvános szexre, rengeteg más módja létezik az izgalom és öröm szerzésére a hálószobán kívül, amihez nem kell szex. A várakozás, a másik „húzása” egy remek módja annak, hogy beindítsa a fantáziát és mást is. Minden párnál megvannak azok a jelek, melyek segítségével tudatni tudják a másikkal, hogy mire is vágynak abban a pillanatban.

Akár egy a metrón ültök, vagy éppen a Bűn és bűnhődést nézitek egy színházban. Ingereljétek egymást szexuálisan, flörtöljetek nyilvános helyen, ha egy vacsorán vagytok, véletlenül fedd fel a fehérneműdet, amit viselsz, vagy simogasd a lábaddal a párodét az asztal alatt. De néha meg is markolhatod a nadrágját, ha közel ültök egymáshoz. Ilyenkor érdemes figyelni a reakcióját, hogyan próbálja palástolni zavarát és izgalmát az asztaltársaság előtt.

Színházban súgd a fülébe a legizgalmasabb jelenet alatt, hogy elfelejtettél bugyit húzni. Majd a két felvonás között, a büfében sorban állva dörzsöld magad hozzá, hogy érezze is, valóban igazat mondtál. Tuti, hogy onnantól nem fogja érdekelni a színdarab, te azonban légy kimért, és titokzatos, mintha igenis oda tudnál figyelni az összes jelenetre. Magadban aztán foglalkozhatsz azzal, hogy téped le róla az alsóneműt, vagy mivel húzod fel még az igazi végkifejlet előtt. Legyél szexuális opportunista, egészen addig ne érdekeljen semmi, amíg nem szegsz ezzel törvényt, vagy nem hozod magad irtózatosan kellemetlen helyzetbe.

Szabadtéri hancúr

Az egyik legjobb és talán legromantikusabb szabadtéri hancúr helyszín, vagy alkalom egy piknik, egy virágos rét közepén – távol a civilizációtól. Ha van a közelben egy tó, ott is megmártózhattok, érezve egymás víztől sikamlós testét. Ez egyszerre izgalmas és praktikus, hiszen a víz rejt benneteket.

16940_szabad_ret

És ha ezt még megfűszerezitek egy kis éjszakai fürdőzéssel, az egyenesen a csúcs. Nem is kell lefejtened magadról a bikinit, hiszen nincs annál izgatóbb, amikor a kis háromszög alakú melltartódból – mintegy letépve azt – előbuggyantja a melleidet álmaid lovagja. Meglátod, csodálatos dolog, amikor nemcsak a pasid simogatja a bimbódat, hanem még a víz is. A bugyit pedig egyszerűen húzzátok félre, hogy jó mélyen beléd hatolhasson. Egy dologra azonban érdemes ügyelni: a víz vezeti a hangot, így ha túl hangosak vagytok, lehet, hogy azok is hallanak benneteket, akiknek nem kellene.

16942_szabad_viz

Szeretkezni naplementekor a forró, homokos tengerparton, mindenhol azt látni és hallani, mennyire romantikus és csodás. Ugye? Na, ez általában csak a filmekben van így. Szeretnél te is átesni ezen a szeánszon a pároddal, akkor tedd meg, hiszen ez neked is jár, de legyél okos és készülj fel. Mindenképpen vigyetek magatokkal egy plédet vagy törölközőt, amire leheveredhettek, mert korántsem kellemes, ha mindenedet ellepi a homok, ami nem is mindig olyan finom és puha. Válasszatok ki egy valóban félreeső, esetleg sziklákkal körbeölelt partszakaszt, hogy a kíváncsi szemetek könnyebben távol tudjátok tartani.

16939_szabad_homok

Vissza a múltba

Talán mindenkinek ismerős még az autósmozik bizarr atmoszférája, melyek elsősorban nem a filmvetítés miatt vonzották a fiatalokat… Tizenévesen még izgalmas lehet, apuci autójában rosszalkodni, de korántsem kényelmes, feltéve, ha nem egy furgon a családi autó. A sebváltó és a kormány szerezhetnek pár kellemetlen pillanatot, emellett a kocsi ütemes mozgása igen árulkodó lehet az arra járók számára. Ezt az opciót maximum nosztalgiázás céljából ajánljuk.

16941_szabad_vissza

A szex egy útja annak, hogy kifejezd a párodnak, hogyan érzel iránta. Ha a szexuális életetek kicsit pang és a párod egy kis kinti mókát javasol, lépj egyet hátra és gondold át, hogy jelenleg mi történik a kapcsolatotokban. Ez valóban csak egy kis móka lenne vagy nagyobb a baj ennél? Gondolkodj el ezen! Hiszen, ha nem működik már jól a kapcsolat egy ilyen kinti légyott több feszültséget és vitát generálhat köztetek, mint kellemes izgalmat és jó szórakozást.

Törekedj a biztonságra

Ha megfontoltad a fent elhangozattak és úgy döntesz, hogy belevágsz, vagy már meg is tetted, óvd meg magatokat, ne áruld el senkinek és csináljátok nagyon diszkréten. Lehet, hogy ez nektek remek móka, de hidd el, a járókelők nem fogják annak tekinteni, ha rajtakapnak benneteket. Ha nagyon elkap benneteket a hév, menjetek egy eldugott mezőre, vízpartra, magas bokrok oltalma alá és mindenképpen este csináljátok. A lényeg, hogy ne érzed magad megalázva vagy piszkosul zavarban.

16938_szabad_biztonsag

Amíg kettőtök számára ez természetes és jól érzitek magatokat ebben a helyzetben MINDKETTEN, addig bátran élvezzétek egymást a természet lágy ölén, legyetek egymás takarói a csillagos ég alatt.