Több ezer magyar lány árulhatja a testét Svájcban. Hihetetlen, de szinte csak ők állnak az utcán, majdhogynem csak magyar szót hallani – ilyen és ehhez hasonló szavakkal számolt be a tapasztalatáról néhány olyan magyar lány, akik már megélték a legsötétebb éjszakákat is odakint.

18

Mindez úgy lehetséges, hogy Svájc bizonyos területein legális a prostitúció. Zürichben például a kijelölt területen, azaz a Sihl folyó partján legálisan árulhatják bájaikat a fiatal lányok. Az egy kilométer hosszan elterülő türelmi zónában este héttől felpezsdül az élet. A halványan pislákoló lámpák alatt nap, mint nap hozzávetőleg negyven lány várja kuncsaftjait. A beszámolók szerint a legtöbb fiatal prostituált drogfüggő, s alkalmi szexszel igyekszenek megkeresni a pénzt a kábítószerekre.

 

A lányok elmondása szerint nemrég kisebb háború robbant ki a magyar prostik és a más országból érkezett kurvák között, ugyanis a magyarok hihetetlen módon levitték az árakat a szolgáltatásokért. Azt sem tetszett a többi örömlánynak, hogy a hazaiak gumi nélkül vállalják az alkalmi szexet, átcsábítva ezzel az ügyfeleket.

 

További problémát okoz, hogy a kuncsaftok nem tisztelik az örömlányokat. Beszámolók szerint gyakori esetnek számít az erőszak, a bántalmazás és a rablás. Sokan panaszkodnak arról, hogy megerőszakolták őket, illetve a megaláztatások után elvették a pénzüket.

 

A hazai lányok a kecsegtető díjazásért vállalják a svájci prostitúciót. Elmondásuk szerint 700 ezertől másfél millió forintig lehet a szexszel keresni havonta.

 

Forrás: Egy pécsi lány