A legnagyobb sztárok is alulról kezdték, azonban néhányan nem viselték olyan jól a kezdeti kudarcokat, mint az elvárható lett volna. Közéjük tartozik Bradley Cooper is, akit karrierje elején annyira megviselt a sikertelenség, hogy depressziós lett, bánatát pedig alkoholba és drogokba fojtotta.

Forrás: FameFlynet
Forrás: FameFlynet

Bradley Cooper függőségei olyannyira súlyosak voltak, hogy saját bevallása szerint már a munkára is képtelen volt, holott a problémái éppen abból adódtak, hogy nem kapott elég munkát. A színész ma már a legirigyeltebb sztárok közé tartozik, ami nem is csoda: idén Oscar-díjra is jelölték, milliókat keres és egy gyönyörű modell oldalán éli az életét.

Bradley-Cooper

Nem mindig volt ez azonban így, karrierje elején Bradley Cooper az Alias című sorozatban kapott szerepet, azonban hetente csak három napot töltött forgatással, később pedig már annyit sem. Elmondása szerint a sikertelenség miatt annyira eluralkodott a depresszió, hogy az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta, emellett pedig rendszeresen ivott és drogozott is.