A kis Esmé Connor Blackpoolból(Anglia), nemrég kapott egy pár aranyos, rózsaszín műanyag zselé szandált a 2. születésnapjára.

Első alkalommal adják rá a szülei, de a kislány megpróbálta lerúgni őket, mert kényelmetlen volt. Esmé szülei nem túlságosan aggodalmaskodtak rajta – hisz egy új cipő mindig kényelmetlen elsőre, ugye? Néhány nappal később, apja Niall másodszor ráadja a nyári szandált a lányára. Mindössze 30 perccel később Esmé sikoltozva és sírva szaladt az anyjához. A lába csupa vér és seb volt, ahol a zselé érintkezett a bőrével.

 

1

 

Az anyát megrázták a történtek: “Ez nem olyan volt, mint amikor órákig engedjük őket szaladgálni. Csak sétált a ház körül, majd sírva futott hozzám. Véres volt körös-körül a bokája, és a talpa is. Természetesen az új cipő kidörzsöli a lábat, de ez nevetséges.” – írta az anya, és posztolta a képet, hogy figyelmeztesse a többi szülőt erről a népszerű nyári szandálról.

 

2

 

A cég (Next) aki gyártotta és értékesítette a cipőt, meg volt döbbenve, mint mindenki más. A Next egyik képviselője szerint még soha nem találkoztak ilyen esettel azelőtt. De Esmé anyja azt mondta: “Más szülők, akik látták a képeimet, üzenetet küldtek nekem, amiben azt írták, hogy nekik is hasonló problémájuk volt.”

 

3

 

 

Most a cég közelebbről megvizsgálja, hogy miért okozta a szandál a kislány lábán a sebeket. Addig mezítláb élvezi az életet, amíg a sebek begyógyulnak.