Hat hétig kezelték idegösszeomlással Sáfár Anikót
Sokáig próbálkozott, hogy érvényesülni tudjon a munkájában és a szerelemben is. Így aztán Sáfár Anikó rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül addig, amíg megtalálta mostani boldogságát.

A színésznőnek magánéleti és szakmai problémákkal is meg kellett küzdenie, amelyekről most a Borsnak mesélt. Fiatalon, az első házassága végén már teljesen feladta a reményt. Kétségbeesésében sokszor gondolt arra, hogy véletlenül se legyen alkoholista vagy öngyilkos, éppen ezért a hetvenes években meg kellett tanulnia elengedni a történteket.

„Direkt nem vigyáztam, pontosan tudtam, mivel tudom kinyírni magam, olyan sokszor voltam már beteg. Rengeteget dolgoztam, vizes mellhártya-, tüdőgyulladás, szívizomgyulladás lett a vége. El akartam pusztítani magam, de mielőtt sikerült volna, idegösszeomlást kaptam. Napokig altattak, hat hétig nem engedtek ki a kórházból. Akkor még nem sikerült feldolgoznom a velem történteket, inkább meg akartam halni” – mesélt a fiatalkori, sötét időszakáról a színésznő.

Hiába próbálta minden kapcsolatába száz százalékig beletenni magát, mégis csak harmadszorra sikerült megtalálnia az igazit. Végül megtérült a kitartása, most pedig már igazán boldognak érzi magát. A nehéz időszakokat sem sajnálja, hiszen akkoriban született meg a lánya, akitől mára már két gyönyörű unokája van.

„Hinni kell, hogy megvan a párod valahol. A szerelem na­gyon fontos az éle­temben, hogy meg tudjam va­lósítani azt a bol­dog­sá­got, harmóniát, nyugalmat, amit láttam otthon. Ez volt és most is ez a célom” – mondta a lapnak Sáfár Anikó.

#SáfárAnikó #idegösszeomlás #öngyilkosság