Szó szerint bohócorral született egy most ötéves kislány. A gyerek orrát egy hatalmas anyajegy színezte vörösre, ami első látásra mókásnak tűnhet ugyan, ám sok esetben neki és a szüleinek korántsem volt az. Az orvosok a kislány 10 éves kora előtt nem javasolták az anyajegy eltávolítását, ám édesanyja harcolt gyermeke érdekeiért, így ma, ötéves korában már végre úgy nézhet ki, mint a többi gyerek.

A kis Connie-t születése után aligha zavarta az orra színe, azonban ahogy óvodába került, elkezdett problémákat okozni a feltűnő helyre nőtt anyajegy. Édesanyja az óvodai karácsonyi ünnepségek előtt előre félt attól, hogy kislányára osztják majd Rudolf, a rénszarvas szerepét, mert Connie orra pontosan olyan piros volt.

piros orr

Többé azonban nem kell ehhez hasonló kellemetlenségektől tartani, ugyanis az édesanya hosszas utánajárásának és kitartásának köszönhetően az orvosok mégis elvégezték a beavatkozást, aminek köszönhetően normális lett az orra, így nem kell többé elviselnie, hogy az emberek megbámulják az utcán.

Connie-Lloyd