A sztárok állandó problémája a véletlen vagy épp szándékos villantás. Sok esetben vagy túl rövid a szoknya, vagy épp nehéz kiszállni az autóból. Ennek a problémának a megoldására találták ki az úgynevezett láthatatlan bugyit. Ez nem más, mint a melltartókról ismert szilikon pánt. A legfontosabb részen – mint egy tisztasági betét – van csak anyag, máshol (elől és hátul) csupán állítható szilikon pánt. 

lathatatlan bugyi

Érdekes ez a „van is bugyi, nincs is bugyi” megoldás, hisz ezek után legény legyen a talpán az a fotós vagy kritikus, aki megállapítja, hogy a szoknyából kivillanó rész mi is valójában. Arról, hogy mennyire lehet kényelmes a viselet, nagyon megoszlanak a vélemények. Akiknek már volt rossz tapasztalatuk a szilikon melltartópánttal, nem igazán lelkesednek a csoda bugyiért, de sokan vannak, akik igazán nagyszerű dolognak tartják, hisz ők amellett foglalnak állást, hogy nyáron a nagy melegben nagyon is kényelmes viselet lehet.

Természetesen a férfiak véleménye is számít, hisz sok esetben az igazán szexi fehérneműket csak miattuk veszik fel a nők. Néhány férfi szerint kifejezetten kellemetlen látvány ez a fajta fehérnemű, míg más vélemény szerint főleg nagyon testre simuló ruha esetén szép látvány lehet.