Mivel kezdetét vette az újragondolt és vér frissített Pókember filmek második részének a legyártása, Marc Webb rendező elcsepegtetett pár érdekes információt kedvcsináló gyanánt a tweeterjén keresztül.  Mindezt tette a különféle rejtélyes képeivel, amik fölött a fanok is legalább ugyanannyit meditálnak, mint a laikus érdeklődők. Webb múlt héten néhány változásra utalt a Pókember ruházatában végre ment átalakulását illetően; amiről meg is van az első képünk:

peter-parker-2

Peter Parker jól ismert szabó képességeinek a mestermunkája nagyon emlékeztet a Sam Raimi féle kosztümökre, mely természetesen nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne szerettünk volna bele és ne találnánk az előző évi verzióhoz képest nagy fejlődésnek. A nagyobbacska fehér szemekkel sokkal szebb látványt nyújt a lakótelepi mitugrász és kicsit pókszerűbb is.

Jóllehet sokan nem fognak túl nagy eltérést látni a Raimi féle Pök öltönyökhöz képest, kétségkívül most se lehettünk túl nagy Pók öltöny forradalomnak a tanúi. Habár ne feledjük; ezt a jelmezt nem lehet végtelenül sok változatban leközölni a közönséggel (mint például a Vasember nagy kollekcióját), úgy hogy ne essen ismételten a hiteltelenség gödrébe az újabb Pókember filmek, ahol a leharcolt és a rajongók szemében megbukott hollywoodi szuperhősök kimeríthetetlen vonalai állnak a „kinek sikerült a legjobban elidegenülni az eredeti képregénytől” sorban, Zöldlámpással az élén. Habár a televíziós Pókember mesék utolsó sztori vonalában a jelmezkészítők nagyon is kiélhették volna a kreativitásukat, hiszen azokban a részekben több alternatív univerzumból származó Pókember harcolt együtt.

Én azért továbbra is elővigyázattal tekintek a sorozat előmenetelére, mindazonáltal Peter korlátolt kreativitású jelmezét bőven pótolni fogja majd a többi karakter megjelenése; Elektró, Rhino, Mary Jane, Harry Osborn és a nagy potenciával rendelkező Fekete Macska is gazdagítani fogja a jövőbeli Csodálatos Pókember filmek színpalettáját.

A Csodálatos Pókember második része hazánkban 2014 Májusán lesz majd megnézhető a mozikban. Szereplők közt a visszatérő nevek mellett (Andrew Garfield, Emma Stone, és Martin Sheen) több újabb színész is megjelenik, mint Jamie Foxx (Django elszabadul), Paul Giamatti (Kerülőutak), Shailene Woodley (Utódok), Dane DeHaan (Krónikák), Felicity Jones (Like Crazy) és Colm Feore.

És mit mond a kedves olvasó? Szereti, utálja? Adjon hangot a véleményének a kommenteknél.

forrás: techfleece.com

Vélemény, hozzászólás?