A nő viszont hihetetlenül reagált!

Erről az esetről még videó is készült, amit az amerikai sürgősségi eseteket feldolgozó Discovery dokumentumfilm sorozat stábja rögzített az épp vajúdó Andreáról és férjéről.

Dr. Bryan Sneider szülész nőgyógyász sétált ki minap arra a látványra kórházából, hogy járókelők állnak körbe egy kisteherautót. Gyorsan közelebb férkőzve látta, hogy egyik páciense, Andrea ül és próbál lélegezni az anyósülésen.

“Nem tudok felállni!” – kiáltotta az orvos felé, aki gyorsan felmérve a helyzetet arra a következtetésre jutott, hogy nincs vesztegetni való idő, a baba bizony az autóban fog megszületni. Hátradöntötték az ülést, és Andrea még egy utolsót nyomott, mikor Dr. Sneider egy kisebb bravúr után kezében tartotta a síró, egészséges újszülött kislányt.

Megkönnyebbült az édesanya, lenyugodni látszott a csecsemő, ám az apa pattanásig feszült! Mindenki azt hitte, hogy csak a vér látványától lett rosszul, ám a helyzet ennél rosszabbnak bizonyult!

“Ez egy vadonatúj autó, nem tudtál volna még 15 percet várni??!” – Ez volt az “örömapa” első felkiáltása lánya születését követően! Sokkolta az orvost és a járókelőket is. Hogy lehet valaki ennyire tapintatlan? Vagy csak a sokk beszélt belőle, ezért mondott ekkora bunkóságot?

Nem derülhetett ki, ugyanis a szülés fáradalmaitól egy perce még alélt nő a következő pillanatban úgy behúzott ököllel a férjnek, hogy az abban a pillanatban összerogyott a földön.

Így a kis jelenet végére három ember szorult orvosi ellátásra: az édesanya, az újszülött és az édesapa, aki életre szóló leckét kapott!

Nézd meg a két videót is: