Óriási égés a Fidesznek: bizottság fogja kivizsgálni a migrációs lózungjaikat
Óriásit égetek a fideszes képviselők Szombathelyen, ahol nemrégiben a polgármesterük miatt többségbe került az ellenzék. A Fidesz által képviselői helyhez jutottak közgyűlésről közgyűlésre pufogtatták a központi utasításnak megfelelő lózungjaikat, de ebből eleg lett az ellenzéknek, lenyomta a Fideszt a szombathelyi közgyűlésben a migráció kérdésében.

Az Éljen Szombathely, a Jobbik és a Pro Savaria támogatásával ugyanis elfogadták, hogy a város

ÁLLÍTSON FEL EGY MIGRÁCIÓS BIZOTTSÁGOT, AMINEK A FELADATA LESZ KIVIZSGÁLNI, HOGY A FIDESZ-KORMÁNY ALATT HÁNY LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYES ÉRKEZETT AZ ORSZÁGBA,

illetve a város mennyire volt érintett az illegális bevándorlásban. Persze a fideszes képviselőknek és polgármesternek nem tetszett a javaslat, nem is támogatták a bizottság felállítását, ez azonban nem akadályozta meg az ellenzéki többséget a döntés meghozatalában.

Gyanítjuk, hogy az illegális bevándorlásban Szombathely semennyire sem érintett, hacsak nem szöktek át tömegével Ausztriából a kilátástalanság miatt hazánkba osztrák állampolgárok! Mi ennek igen kevés esélyt adunk, de majd a bizottság kivizsgálja!

#FIDESZ #Migráció #FIDESZMigráció