1. Legjobb barátok vagytok

A fizikai vonzalmon felül alapvetően fontos, hogy egymás cinkostársai vagy éppen lelki szemetesládái legyetek a hosszú ideig tartó párkapcsolathoz. A barátoddal nem tudtok betelni egymás társaságával, mindent a másikkal osztotok meg elsőként és őszintén a véleményeteket is megmondjátok egymásnak.

2. A különbségeket előnyként fogjátok fel

Az ellentétek vonzzák egymást: ez tökéletesen ráillik a ti helyzetetekre is. A különböző személyiségek máshogy látják a világot, ti jól kezelitek a szituációt és elfogadjátok a másik fél eltérő érdeklődési körét és gondolatait.

3. Nem játsszátok meg magatokat

Nem viseltek álarcot, kimutatjátok a fogatok fehérjét. Nem akartok megfelelni a másiknak azáltal, hogy egy szerepet vesztek fel, a személyisége miatt szeretitek a másikat.

201510067-jel-ami-alapjan-o3

4. Nincs bizonyítási kényszer

Tökéletesen tisztában vagytok azzal, hogy a kapcsolatotok fantasztikus. Nem posztoltok percenként szerelmes üzeneteket és szelfiket a közösségi oldalatokra, csupán magatokra koncentráltok.

5. Kompromisszumra készek vagytok

Ha kenyértörésre kerül a sor, annak nem a dráma vagy a hatalmi harc áll a középpontjában, hanem a közös nevező megtalálása és a probléma megoldása.

6. Összenövés nélkül is tudjátok, hogy összetartoztok

A barátaitokra is szántok időt, ugyanakkor egymásra sem sajnáljátok a szabadidőt, mindig megtaláljátok a balanszot.

7. Támogatjátok és előre viszitek egymást az életben

Egyikőtök sem akarja vagy próbálja megváltoztatni a másik felet, szeretitek egymást. A pozitív változásokra figyelmeztetések nélkül is törekedtek. Egyszerű a képlet: egymásért vagytok és minden negatív helyzetből felhúzzátok, kisegítitek a másikat.

(forrás: life)