Louise Hay, a New Age mozgalom egyik meghatározó alakja üzente meg, hogy min kell változtatnunk az előttünk álló időszakban.

Louise HayA mai nappal a naptár júniust mutat, tehát elkezdődött a nyári évszak, amely kiváló alkalom arra, hogy kicsit átgondoljuk az őszi és a téli terveinket. Ebben segít Louise Hay amerikai író, és a New Age egyik kiemelkedő alakja. Hay minden csillagjegy számára kijelölt egy megerősítést és üzenetet, amit most mi is megismerhetünk.

Kos:
Megerősítés: „Aktiválom az ösztöneimet és a képességeimet.”

Nyáron az lesz a legfontosabb feladatunk, hogy jobban odafigyeljünk a szavainkra, illetve próbáljuk kerülni azokat a szituációkat, amelyekben könnyen megbánthatunk másokat. Jegyezzük meg, hogy a szófecsérlés fárasztó, kimerítő dolog!

A csillagok szeretnék, ha nagy hangsúlyt kapna a kommunikációnk, ami legyen világosabb, egyenesebb. Ez azért is fontos, mert a mélyebb fejlődés kulcsa az őszinte, egyszerű kommunikáció.

Az előttünk álló évszak kiváló ahhoz, hogy azon elmélkedjünk, ami a nyár után jön. Tervezzünk, kezdjük el kiaknázni a belső erőforrásainkat, hogy ősszel új terveket valósíthassunk meg!

Bika:
Megerősítés: „Egyenlően adj és fogadd el mindazt, amit az élet kínál!”

Nyáron meg kell fejtenünk, hogy a gondolatainknak mi a jelentése és értelme, mert meg kell bizonyosodnunk arról, hogy azok tiszták és kiegyensúlyozottak-e. Amennyiben arra a következtetésre jutunk, hogy ez nem igaz rájuk, akkor változtatnunk kell a gondolatainkon, és őszintén el kell mondanunk, amit érzünk!

A kommunikációnk legyen nyílt! Ne féljünk attól, hogy mások mit fognak reagálni! Ez azért fontos, mert a különféle emberi kapcsolatok, és a hitelesség hiánya nagy csalódást okozhat, ráadásul az ábrándok, másokkal szembeni elvárások sokat árthatnak. Ha bátran és reálisan nézünk a környezetünkre, akkor sikerül meghoznunk a szükséges változásokat.

Ikrek:
Megerősítés: „Felépítem magam, hogy felfegyverzettebb legyek.”

Fáj a nyakunk és a hátunk? Nem csoda, hiszen ez annak is a jele, hogy nem merünk változtatni, és mereven ragaszkodunk egy helyzethez. Gondoljuk át nyáron, hogy mit kell elengednünk ahhoz, hogy egy lépést előre tehessünk!

Vannak időszakok, amikor muszáj, hogy belülről szemléljük önmagunkat. Erre alkalmas a nyár, mert most energiát nyerhetünk a napból, kimehetünk a szabadba, mélyeket lélegezhetünk a friss levegőből. Egy masszázs is sokat segíthet az őszre való felkészülésben.

Rák:
Megerősítés: „Megtisztulok a bennem élő belső fáklya által.”

Ideje, hogy belülről szemléljük önmagunkat úgy, hogy elfelejtsük a tagadást, ábrándozást. Szervezzük újjá magunkat, valamint adjunk teret az új lehetőségeknek, az álmainknak! Mivel a balszerencse elkerül, ezért most minden tőlünk függ.

Ha bátrak vagyunk, akkor lépésről lépésre érhetjük el a tartós és kiérdemelt sikert az év maradék hónapjaiban. A nyár a komoly, valódi elmélkedés ideje, legyen szó az életünk bármelyik területéről. Ha ésszerűek leszünk, akkor új ötletekre, változásokra számíthatunk.

Oroszlán:
Megerősítés: „Megteszek, minden tőlem telhetőt.”

A csillagok a megújulásra, cselekvésre és koncentrálásra ösztönöznek a nyáron. Amit most eltervezünk, azt sikeresen megvalósíthatjuk, ám jegyezzük meg, hogy az életben semmi sem tökéletes, de gyakorolással minden jobbá válhat.

Ha az elménk nem engedi, hogy valamibe belekezdjünk, akkor érdemes csendet és békét keresnünk, hogy visszatérhessünk a feladathoz. Nyugodtan használjuk az ösztöneinket, a gondolatainkat pedig bátran rendezzük, mert ez, és a jó érzék, kell minden tervünk megvalósításához. A kaotikus elme csak frusztrálttá tesz. A mi döntésünk, hogy mi lesz.

Szűz:
Megerősítés: „Hagyom, hogy belsőm megvilágosodjon.”

A nyár igencsak intenzív időszak lesz a számunkra, mert tömve lesz kreativitással, cselekvéssel. Most új és avantgárd ötletek törnek a felszínre, ráadásul a munka és a kapcsolatok tekintetében is új lehetőségeket használhatunk ki.

A következő hónapokban jó eséllyel adhatunk el az interneten, de a saját termékeinket is kínálhatjuk. Emellett jól tesszük, ha nyáron a baráti kapcsolataink ápolását sem hanyagoljuk el!

Itt az ideje annak, hogy új emberekkel ismerkedjünk meg, ami által nagyobb teret adhatunk az élvezeteknek, új élményeknek. A nyáron használjuk ki a lehetőségeinket, rendezzük el az ügyeinket, a rendelkezésünkre álló energiát pedig okosan használjuk fel!

Mérleg:
Megerősítés: „Erős és rugalmas vagyok.”

Ha az álmok és vágyak mögött nincs valódi cselekvés, akkor abból csak csalódás, frusztráció lehet. Nyáron fontos, hogy tiszteljük a dolgok természetes folyását, tehát csak kis lépésekkel haladjunk a cél felé! Ugyancsak ennek az időszaknak a feladata az, hogy kezeljük a haragot, rendezzük a konfliktusokat, illetve kezdjük megjavítani azt, ami elromlott körülöttünk!

Ha azt látjuk, hogy túl sokat teszünk, adunk, de cserébe nem kapunk ugyanennyit vissza, akkor ideje, hogy feladjuk a makacsságot, és segítséget kérjünk. Nyáron se felejtsük el, hogy a pihenés, béke sokkal többet ér, mint a folyamatos munka. Ideje, hogy átszervezzük a bensőnket!

Skorpió:
Megerősítés: „A problémák változásokat és megújulást hoznak.”

Nyáron eljött az ideje, hogy megreformáljuk az értékrendszerünket, hogy rugalmassá tegyünk bizonyos belső normákat, és elengedjük a múltat. Az év további hónapjai megkövetelik tőlünk a kölcsönösséget a kapcsolatainkban, valamint a segítségkérést.

Eljött az az időszak, amelyben meg kell értenünk, hogy nem csinálhatunk mindent egyedül. Most olyan személyek léphetnek be az életünkbe, akiktől rengeteget tanulhatunk, valamint jó kapcsolatot alakíthatunk ki velük. Dolgozzunk a spiritualitásunkon!

Nyilas:
Megerősítés: „Döntéseket hozok és céltudatosabbá, határozottabbá válok.”

A nyár arra lesz alkalmas, hogy megerősítsük az égiekkel való kapcsolatunkat, illetve sokat tanulhatunk a különböző, váratlan szituációkból. A látnoki és megérzési képességeink szempontjából is intenzív időszak várható.

Most csak jól járhatunk, ha teret adunk az elmélkedésnek, pihenésnek, a testünkkel és önmagunkkal való kapcsolatunknak. Írjunk, kommunikáljunk, áldozzunk időt a művészi tehetségünknek! Használjuk ki a kreativitásunkat valamilyen formában. A nyár a mély öngyógyítás, változás, megújulás időszaka lehet, függetlenül attól, hogy az életünk melyik területéről van szó.

Bak:
Megerősítés: „Ráhangolódom az érzelmeimre, és hagyom őket szárnyalni.”

A nyár kezdete egyet jelent azzal, hogy egy szakasz lezárult az életünkben. Lehet, hogy újra feltűnik egy helyzet, régi kapcsolat, amit muszáj lezárnunk. A most kezdődő időszak remek lesz arra, hogy elmélkedjünk a közelmúlt eseményein, amelyek rengeteg változást hoztak az életünkbe.

Valószínűleg fel fogjuk ismerni azt, ami elmúlt és talán ennek oka is világossá válik. Megveregethetjük a vállunkat a változásokért, amelyek kemény pillanatokat okoztak, majd koncentráljunk arra, amit rövid időn belül szeretnénk elérni, mert a következő időszak is pozitív változásokat tartogat, ha erősen fókuszálunk rájuk.

Vízöntő:

Megerősítés: „Kinyílok – belülről kifelé.”

Kreatív energiát hoz a most következő időszak, ezért lelkesen, motiváltan és könnyedén találhatunk ki egy új tervet. Menjünk ki a szabadba, hogy felfrissüljünk, új energiával töltődjünk fel.

Fessünk táncoljunk, tanuljunk új dolgokat, hiszen a fiatalos lendületnek semmi köze ahhoz, hogy hány évesek vagyunk, Csak az a fontos, hogy mennyi cselekvéssel töltjük meg az életünket. Ragyogjunk!

Halak:
Megerősítés: „Kivirágzom és dolgozom a belső bőségemen és kiteljesedésemen.”

Nagyszerű időszak lesz a nyár ahhoz, hogy rendezzük az érzelmeinket, meggyógyuljunk, pihenjünk. Emellett hagyjuk abba azt, hogy azért panaszkodunk, amit elérhettünk volna, de valamiért nem sikerült!

A valós helyzetnek higgyünk! Használjuk ki az ösztöneinket, amelyek segítenek a fejődésben. A nyárnál jobb időszakot nem is találhatnánk az utazáshoz, pihentető fürdőzéshez, aminek hatására búcsút inthetünk a negatív energiáknak.

(Forrás: noiportal.hu)