Az a baj, hogy ha szerelmesek vagyunk, úgy érezzük, mindent meg kell tennünk a másikért. Vannak dolog, amiket nem csak nem ajánlott, hanem tilos is! Mik ezek?

 

 

1. Először is, soha ne ugrálj a kénye kedve szerint. A férfiaknak kell a kihívás, egy is küzdelem, néha tudj nemet mondani!

 
2. Ha bármi olyat szeretne az ágyban, amitől te irtózol, mondd meg, hogy bocs, neked ez nem megy. Ha nem tudja ezt elfogadni, akkor viszontlátásra!

 
3. Ne változtass a stílusodon! Ha ő nem szereti, hogy göndör a hajad, akkor legyen olyan kedves és vasalja ki ő minden reggel… Ha nem szereti, hogy rajongasz a piros cipőkért, akkor ne nézzen a lábadra!

 
4. Az a baj, hogy ha szerelmesek vagyunk, úgy érezzük, mindent meg kell tennünk a másikért. Vannak dolog, amiket nem csak nem ajánlott, hanem tilos is! Mik ezek?

 
5. Ha van olyan barátnőd, akit Ő nem kedvel, legszívesebben eltiltana tőle, ne add meg neki ezt az örömöt. A férfiak nem értik, milyen kapcsolat van két nő között. Persze nem kell sülve-főve lennetek a lánnyal, találd meg az aranyközéputat, de semmiképp ne szakítsd meg vele a kapcsolatot!
6. A legfontosabb: ne add fel érte az álmaidat! Ha azt akarja, hogy egy otthon ülő kertvárosi feleség legyél, pedig neked mindened a pörgés, akkor valószínű nem illetek össze – és fájdalmas, de úgyis búcsú lesz a vége – ami pedig jobb előbb, mint később!