zemi-beach-house-1

 

Ha fényűző tengerparti nyaralásról van szó, a Karib-tenger nyilvánvaló célpontnak számít. A térség szigetein valósággal hemzsegnek az ötcsillagos, all inclusive szállodák, amelyek valóban kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak, ám a tömeg gyakran már az élmény rovására megy.

Annak, aki nyugalomra vágyik

A luxushotelekkel foglalkozó Jetsetter nem is ilyen szállodát választott meg az év legjobb tengerparti szállodájának. Az 54 szobát és 9 lakosztályt kínáló Zemi Beach House-t idén februárban adták át Anguilla szigetén. Anguilla, amelynek eléréséhez először Puerto Ricóba vagy Saint Martinra kell elrepülni,húsz éve volt igazán népszerű turistacélpont,most azonban kezdik ismét felfedezni a tömegturizmustól mentes partjait.

 

zemi-beach-house-2

 

zemi-beach-house-3

 

zemi-beach-house-4

 

A Zemi Beach House az első hotel, amelyet az utóbbi hat évben nyitottak Anguillán. Különlegessége az a welness-komplexum, amelyet egy 300 éves thai házban rendeztek be, és amelyben törökfürdő is található. Lehet bérelni jachtot, az étteremben pedig friss halételek és koktélok várják a vendégeket.A legolcsóbb szobákat 329 dollárért (93 600 forint) kínáljákéjszakánként, reggelivel, két főre, ehhez azonban minimum öt éjszakát kell maradni.

 

zemi-beach-house-5

 

zemi-beach-house-6

 

zemi-beach-house-7

 

zemi-beach-house-8

 

zemi-beach-house-9

 

zemi-beach-house-10

 

zemi-beach-house-11

 

zemi-beach-house-12

 

zemi-beach-house-13

 

zemi-beach-house-14

 

 

zemi-beach-house-15

 

zemi-beach-house-16

 

zemi-beach-house-17

 

[cmamad id=”42094″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

 

zemi-beach-house-18

 

zemi-beach-house-19

 

zemi-beach-house-20