Hihetetlen, hogy mit tud ez a három kutyus! Vajon mit tett a gazdájuk velük? Ilyen fegyelmezett, és okos állatokat ritkán láthatunk. Senki nem lóg ki a sorból, mindenki öntudatos és mégis alázatos. Ezt a tanulékonyságot elleshetnénk tőlük!

okos-kutyusok

Szinte szavak nélkül, apró mozdulatokból annyira értik egymást, hogy sokszor ez még az emberek között is ritka. Teljesen összehangolt kis csapat. Olyan mutatványokat tudnak, hogy kétszer is vissza kell nézzük ahhoz, hogy megértsük, azt az X-csavart hogyan is illesztették be a lépésükbe.

A gazdival közösen, de nélküle is nagyon harmonikusan szerepelnek. Ezeknek az ebeknek minden megy, tudják, hogyan kell a lábukat keresztbe tenni, tudnak vezényszóra lapulni, majd okosan várni, míg egyikőjük félig felemelkedik, és csak aztán kezdi a másik.

Egy percig sem bizonytalanodnak el, egészen pontosan tudják, hogy kinek mikor, mi a feladata. A legédesebb azonban az ölelős pozíció. Természetesen ezt is megtanulták, hiszen a nagyobbik kutya tárt “karokkal” várja a kicsit, és még szinte mosolyognak is, amikor végre összeölelkeznek.

Nagyon okosak ezek az állatok, élvezet nézni őket!